Bang & Olufsen BeoPlay H95 са с премиум изработка и ANC

Bang & Olufsen BeoPlay H95 са с премиум изработка и ANC

Bang & Olufsen представи новите си премиум безжични слушалки BeoPlay H95, които предлагат висококачествен звук и технология за активно шумопотискане (ANC). Слушалките покриват цялата ушна мида и разполагат с титаниеви говорители с размер 40 милиметра с неодимови магнити и специални процесори.

BeoPlay H95 включва най-мощната ANC система, прилагана от компанията досега. Тя е базирана на цифрова обработка и използва два вида микрофони за допълнително ограничаване на шума. Използвани са кодеците ACC и aptXTM Adaptive, които би трябвало да предоставят ниска латентност и качествен сигнал през безжичната връзка Bluetooth 5.1.

С един заряд на батерията и включена ANC новите слушалки би трябвало да предложат издръжливост до 38 часа. За постигането на гласови разговори с високо качество се използват четири микрофона, които помагат за ограничаването на шума на заден фон.

В дизайна на устройството са използвани висококачествени материали като алуминий и кожа. Благодарение на завъртащите се панти е възможно да сгънете слушалките и да ги приберете в добавения в комплекта алуминиев калъф. Наушниците включват мека памет пяна, а това осен удобство, подобрява ефекта на шумоизолиране.

Двете слушалки разполагат с въртящи се алуминиеви рингове, които управляват силата на звука и режимите на ANC. Продажбите на новия модел стартират на 10 септември при цена от 800 евро. Междувременно компанията пуска и лимитирана серия от 95 маркирани броя по случай 95-ата си годишнина.

Източник: Bang & Olufsen