Samsung ще разкрие всички детайли за Galaxy Z Fold2 на 1 септември

Samsung ще разкрие всички детайли за Galaxy Z Fold2 на 1 септември

В рамките на събитието Unpacked в началото на месеца Samsung се фокусира върху серията Galaxy Note20 и другите нови продукти (слушалки, таблети и часовници), но само бегло спомена сгъваемия Galaxy Z Fold2, като обеща да разкрие повече детайли за него на 1 септември. Междувременно Samsung обяви подробностите за втората част на Unpacked и разкри, че живото предаване ще може да бъде гледано на 1 септември от 17 часа. Както обикновено видеото ще е достъпно на адрес samsung.com и news.samsung.com.

Вече знаем, че устройството ще е снабдено със 7.6" основен дисплей вместо 7.3" в предходния модел. Панелът поддържа опресняване при 120Hz и е предпазен от ултратънкото стъкло, което познаваме от Galaxy Z Flip. Външният дисплей също е по-голям – той е с диагонал 6.2" и покрива цялата предна част, така че ще може ефективно да ползвате телефона и в затворено състояние.

Двете селфи камери вече се намират в малки отвори в дисплеите. Подобно на Galaxy Z Flip и новият модел включва режим Flex Mode, който позволява на телефона да бъде ползван, когато е разгънат наполовина. Устройството е с дебелина 6 мм и включва по-малка пролука между двете части в затворено положение, което е постигнато чрез нов дизайн на пантите. В тях са добавени и специални четки за почистване на прах и други външни частици, които могат да повредят дисплея.

Тук можете да видите видео на телефона, което го показва в големи детайли.

Източник: Samsung