bob предлага тарифен план без месечна такса и дългосрочен договор

Днес беше разкрита тайната зад хората в синьо, които през последните дни обикаляха различни градове на страната. Както мнозина успяха да се досетят, става дума за нов мобилен оператор - от типа виртуален, който идва с обещанието за мобилна услуга на атрактивни цени. Името му е bob, което идва от best of both, и се управлява от "М-Тел", но компанията твърди, че екипът зад бранда ще търси самостоятелно присъствие на пазара и максимално разграничаване от марката "М-Тел". Основното предложение на bob разчита на максимално опростена тарифа без месечна такса, без сключване на дългосрочен договор и без скрити условия. След време най-вероятно ще има и други предложения - все пак bob функционира от няколко години в Австрия и предлага различни планове.

Засега тарифата залага на цена от 12 ст. както за минута за разговори към всички мрежи, така и за SMS. Липсва месечна такса и потребителите ще плащат само това, което са използвали. MMS е на цена 48 ст., а мегабайт мобилен интернет се таксува за 49 ст.

Активирането става със стартов пакет на цена 14,90 лева, който включва 150 минути и 150 SMS към всички мрежи в страната. Пакетите ще се предлагат в 55 търговски обекта на bob в 40 града, които работят от днес. Голяма част от тях се намират в обектите на "Т-Маркет" и "Кауфланд". Освен това услугите на bob ще се предлагат и от мобилни консултанти, като потребителите могат да получат стартовия пакет у дома, до 24 часа след поръчка на телефона на номер 0800 80 123.

Центърът за обслужване на клиенти на bob е с номер 123. Запитвания за допълнителна информация клиентите на новата услуга ще могат да отправят и на имейл customer.service@bob.bg.

Пълен ценоразпис на услугите:
http://www.bob.bg/si.php/10/bob%20pricelist%20A4.pdf

www.bob.bg

Може да ви е интересно

 • [Quote]Мтел и bob са една мрежа, но номер на bob не може да се слага в СИП.[/Quote] Просто чудесно! (yes)(yes)(yes) Излишен въпрос зададох, както винаги... все пак става въпрос за Ментел ;)
  @PLAYLIFE
 • Мтел и bob са една мрежа, но номер на bob не може да се слага в СИП. Обсъждано е многократно по форумите....
  afficionado
 • Знаете за любовта ми към М-тел (blush), но искам или не ми се наложи да взема една тяхна карта заради онези 5-6 човека в тел. ми указател ползващи само техните услуги. Колебах се между БОБ-а и Прима, в крайна сметка взех неизгодната за мен Прима, но пък от друга страна хората ползващи само М-тел започнаха да ме търсят повече. Сега мога да прехвърля Прима-та на БОБ, въпроса ми е само един - прехвърлена Прима на БОБ как биде таксувана от страна на Ментелци - като разговор М-тел -> М-тел или не, както и могат ли абонатите на оператора да добавят БОБ към безплатните си минути към М-тел/ Група М-тел?
  @PLAYLIFE
 • Тарифата на bob и viva free са доста различни и не следва да се сравняват. С първата получаваш диверсифицирани разговори на една добра цена. С втората говориш и ползваш мобилен интернет изгодно в мрежата на оператора. Както колегата преди мене ти е казал, те много добре се допълват. И още нещо, едното е абонамент, другото може да си го имаш ей така, ни хляб иска, ни вода... Добре дошъл отново...и по-кротко:)
  afficionado
 • Ползвам го от края на октомври.Трябваше ми нещо за разговори до 100-130 минути месечно без значение към кого звъня без да ме натоварва финансово извън абонаментния ми план към Виваком.Идеално се получи на втория ми апарат Nokia N82,където си отварям страници без притеснение на Опера Мини :) Препоръчвам го,защото има и добра уеб поддръжка с персонален акаунт-виждаш си сметката и останалото,което те интересува.
  motofen2
 • най-големият се завърна :D
  alskaranne
 • Някой ползва ли го вече достатъчно дълго за да каже дали си струва и ако има наблюдения дали е по-изгоден от вива фрии ?
  antivillager
 • [Quote]Боба след 1.01.2012г. ще стане 6 или 5 стотинки към всички след като паднат цените на термиране на 6,5 стотинки.:)[/Quote] Не се изсилвай чак толкова, това няма да стане и след 2 години. Според мен това ще е тавана за доста време. ментел с новите т. нар. add on цената на минутата при първите два е 20 ст./мин. а при 9,90 лв добавката минутата е 16 ст. т.е. пак доста отгоре на боба.
  Paffkata™
 • Това ще взриви пазара ако стане (woo)
  motofen2
 • Боба след 1.01.2012г. ще стане 6 или 5 стотинки към всички след като паднат цените на термиране на 6,5 стотинки.:)
  sеriozen
 • Не 15 а 20 като оправиш, и гласовата поща!:)
  hamara boy
 • Какво се учудваш.Нещо вече споменах за платените писачи. Току що се е регистрирал и...
  AVKansazov
 • [Quote]И що да не бързаме ,като до тогава има 1 година.[/Quote] На някой хора им се губи математиката, до 2012 година януари има точно 2 месеца а тогава се очаква близо 50% по ниски цени за термиране и евентуално съвсем нови планове, който даде сега 15 лева на Ментел след 2 месеца ще съжалява.
  sеriozen
 • И що да не бързаме ,като до тогава има 1 година. АКО И ЕВЕНТУАЛНО нещо стане и цените паднат , можем да се откажем от боба , в момента когато решим без наказателни такси. Чета тук , и се хиля на хиляди лузери дето все се оплакват колко скъпо им било в българия , как е еди къде си било по евтино. Квото и ново да се пусне , не им харесва и плюят, притесняват се да сключват договори и затова си карат на предплатени карти. Плащат 50-100лв сметки , и продължават да се оплакват, че им е скъпо , а аз говоря 30 пъти колкото тях и плащам 30лв.
  mirosrabo
 • дано само да не е предизборен ход :D
  В@НК0
 • Ами то е ясно, че трябва да паднат. Но няма да е с голяма охота... БНТ явно са големи мераклии да паднат цените - малко са сбъркали порядъка на цените - [B]0,013 лв. / 0,008 лв. (1,3 ст. / 0,8 ст.)[/B] :D
  Sage
 • не бързайте за Боб вижте това преди да дадете 15 лева http://bnt.bg/bg/news/view/62548/shte_poevtinejat_li_mobilnite_obajdanija
  sеriozen
 • Това е официалната тема. [Quote]Днес ще ходим до бОб и ще разкажа какво стана.[/Quote] Ок чакаме резултата да видим какъв е.;)
  Beчния
 • Вече има тема с над 250 мнения. Стига едно и също дъвкате - http://www.mobilebulgaria.com/forum/365464/1/1/0/012-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%B1
  блeкб(Ъ)ри
 • Изглежда всички на предплатена минават на фасуляка. Вчера видях много хора в центъра да подписват на сините човечета.;)
  Beчния