Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет

Тарифите bob вече предлагат и мобилен интернет
"Мтел" обяви, че в тарифната линия bob ще бъде включено и предложение с мобилен интернет. Новият план се казва smartbob и включва 500 МВ, 150 безплатни минути към всички национални мобилни мрежи и 150 минути към всички национални фиксирани мрежи. Месечната такса на smartbob е 9,90 лева, а предложението е валидно до края на септември.

Добавен е и нов допълнителен интернет пакет, който струва 4,90 лева на месец и осигурява 500 MB за мобилен интернет. Пакетът може да се добави към всеки настоящ bob тарифен план. Другото ново предложение се казва minibob и предлага 100 безплатни минути към всички мобилни мрежи и 100 минути към всички фиксирани. Месечната такса е 5,90 лева. Всички предложения са активни от 2 септември.

 • [Quote]smart bob се удължава до 16 ноември. [/Quote] Това е написано и в горните 2 мнения преди теб... Ама [Quote]Чукча не читатель - чукча писатель...[/Quote]
  KOBRETI
 • smart bob се удължава до 16 ноември.
  Apple_fan
 • smartbob (предложението е валидно до 16.11.2014 г.) Който ще пренася номер още няколко момента: Билинга винаги е на трето число, когато ви активират картата до 3ти дължите пропорционална месечна такса и разполагате с пълните минути и мегабайти до трети.Тоест ако на 25ти примерно ви тръгне картата ще дължите такса за 8 дни което е около 2 и нещо лв и ще имате всички минути до трети. Минутите и смс-те от стартовия пакет са валидни 30 дни,обаче се черпят първи.В горния пример до трети ако искате да изговорите минутите от плана първо трябва да изговорите минутите от стартовия пакет.Ако него сторите до трети губите минутите от плана и продължавате да говорите с минутите от пакета.Като изговорите и тях започвате минутите от новия месец които са ви до следващото трето число.
  [BG]Agent_Kowalski
 • Дори и фейсбука се зарежда за около минута през операта :D Пробвайте няма да ви лъжа. Някой мобилен сайт може и човек да усепее да го зареди, нормален сайт никъв шанс. Нотификейшъните вървят това е добре,чат,мейл както казах. Мислех че или няма да мога да се закачвам или няма да пуска нищо.Явно е забито 9.6кбпс което е 1 и малко кб/сек.Пак съм доволен ако свърши си имам мейли и вайбър. едит: smartbob (предложението е валидно до 16.11.2014 г.)
  [BG]Agent_Kowalski
 • не мога да повярвам че с 1-2 кб зареждаш сайт дори през Опера мини. В момента съм ограничен на глобулски нет на 4 кб./сек. и става само за чат. За нищо друго. Значи дефакто си го спират нета... за мен.
  Paffkata™
 • Ето. Чата на вйабъра и скайпа работи, получавам мейли (exchange и gmail) без проблем.
  [BG]Agent_Kowalski
 • Дай един - два теста на скоростта да видим как е, след изчерпване на бързите мегабайти. Мерси.
  angelstamb
 • Може и да го продължат не знам... Вчера ми свърхиша мегабайтите и споделям впечатления.
  [BG]Agent_Kowalski
 • В сайта пише, че смарт боб важи до 30.09, но вчера отново видях реклама по телевизията.
  Apple_fan
 • След като свършат мегабайтите нета не спира напълно, влачи нещо от рода на 1-2/КИЛОБАЙТА в секунда, което става за чат по вайбър, дори с опера мини си зареждам примерно днес.бг някой друг форум и тн за 5-6 секунди се зарежда сайта колкото да прочете човек нещо става, ъпдейтва се уиджета с прогнозата за времето.
  [BG]Agent_Kowalski
 • off: В кръга на шегата, но защо не се ориентирате към основните проморционални предложения на Мтел и Виваком? Вярно, ще плащате малко повече, но ще носите един телефон и нищо няма да ви липсва, и тия гимнастики са изключени. Намалете ги малко тия въглехидрати!:D Шегувам се разбира се!
  Ванката
 • На Vivacom съм правил малко над 30 има го в темата за скоростта , а иначе днес ще ходя до Кауфланд 2 и там ще питам боб как стоят нещата с нета ;).
  vanci1990
 • Няма нужда да пишат скоростта, защото тя е такава, каквато хванеш... Виваком като пишат сърфирай с 42Мбпс в цялата 3г мрежа на виваком... ако някой е направил 42Мбпс ще го почерпя, ако е направил 30+ да се похвали :-D Аз повече от 18 не съм виждал :-) и то беше много отдавна в едно село :-) Иначе като им кажа в магазина на Боб, че когато свърши нета спира - те много настойчиво ми обясняват, че не спира, става на ниска скорост, но не можем да кажем колко. Аз отново - нета спира, пише го на сайта научете си условията, а те - не спира, става на ниска скорост, но не можем да кажем колко... Дали наистина неофициално ще го оставят да върви или по магазините са им дали грешни инструкции ;-) ще разберем скоро :-)
  zazabg
 • Активирах си пакета за 4.90 лв 500 МБ, скоростта е нормална - поне 3-4 Мб/с, като свършат първо казаха в офиса, че не знаят, после - че се ограничава на 64 кб/с. Не се реже достъпа, но все пак ще се разбере със сигурност като свършат, т.е. към края на месеца.
  ET
 • За тарифния план смартбоб 500МВ са на максмилна скорост, а за допълнителните пакети незавсимо към коя тарифа не е уточнено /да ли е[B] пропуск [/B]или нарочно са бавни за да не свършат бързо са други въпроси. Тук е написано официално: http://www.bob.bg/si.php/162/bob_pricelist_2_09_2014.pdf
  vv
 • Ти м*лоумен ли, що ли?! Къде в посоченото от теб пише скоростта на връзката? 5 пъти става ми пишеш с някакви пуберски закачки и нито веднъж не ми отговаряш на въпроса! Постни ми конкретно скоростта на тия 500 мб и ще спра да \"мрънкам\". И наистина, няма ли някой вече тук да е сключил договор, за даде достоверно инфо.
  revoz
 • То и на сайта им си го пише или ти е трудно да го разбереш? [Quote]След изразходване на включените в месечния пакет 500МВ, трафикът на данни се преустановява. Ако искаш да продължиш да ползваш интернет , можеш да активираш еднократни допълнителни 500 MB.[/Quote] На Българина му дай да \"мрънка\"... :P
  PoceH_BS
 • Струва човешки ресурс. :D В мобилтел явно нямат достатъчно служители за тази цел.
  vladovn
 • Четем! Но нищо не струва на БОБ да качат един ред на страницата си, нали? Продължава да няма абсолютно никаква информация за скоростта на сайта им! А аз не мога да приема никнейми за достоверна и официална информация...
  revoz
 • 100 пъти се писа, ама няма кой да чете... :S 500MB на пълна скорост, след това затварят кранчето.
  PoceH_BS