bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи

bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
Ако искате да говорите повече с приятелите си в различни мобилни и фиксирани мрежи, bob ви е подготвил интересно предложение. То се нарича Superbob и всеки месец дава по 500 минути към всички мобилни мрежи в страната, 500 минути към всички фиксирани номера и 500 текстови съобщения. Всичко това срещу месечна такса от 14,90 лева. След изчерпване на включените в пакета минути разговорите се таксуват по 10,8 ст. на минута. Superbob ще е достъпен на пазара от 16 май до 20 юни.

 • е ми то толкова си струва телефона :D
  purko1
 • А бе ще спреш ли да пишеш едно и също в различни теми и то на ;айняница(angry)(no)(no)(no)(no)
  rado243
 • mod edit: Писането на кирилица е задължително! vladovn
  Mihail
 • Ванко цитираш стари неща, от 2012 приеха съвсем нови правила(whistle)
  Beчния
 • Само не разбирам защо намесвате официалните документи за преносимостта.Ако се оплачеш в КРС,ше ти се изсмеят за каква преносимост говориш,като отговорът ще съдържа изречението,че просто си си сменил тарифния план.
  stststeven
 • [Quote]А какъв е проблемът да се начислят и пропорционални части от включените пакети? "Гениална" идея, която се прилага от години от Вива. :| [/Quote] Същото е и при Глобул. Подписваш договор на 5-то число, но си фиксираш дата за зануляване 10-то число. При стандартна месечна такса от 20 лв, от 5-то до 10-то число размера на месечната ти такса е (20лв/30дни)*5дни=3,33лв. месечна такса. Съответно при 2000мин в пакета за месец, от 5-то до 10-то число получаваш 333 безплатни минути. Хората са го измислили да не те товарят за 5 дни с цели 20 лв, все пак това е абонаментната такса за цял таксуван период от 30-31 дни!!! Жалко, че не всички играят честно! :(
  @PLAYLIFE
 • [Quote]Човек,при преминаване към друг оператор, процеса е еднакво зависим както от стария оператор така и от новия. Стандартния срок е 7 дни, именно заради случай в който се появи проблем не зависещ от приемащия оператор. Важи за всички, не само за боб,мтел ..всички! Ако ти бяха казали 4 часа, а ти я пуснат след 4 дни поради проблем? [/Quote] Ти си поредния некомпетентен служител на мтел. Според чл.32, ал.1 от ФУНКЦИОНАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПРЕНОСИМОСТ НА НЕГЕОГРАФСКИ НОМЕРА ПРИ ПРОМЯНА НА ДОСТАВЧИКА, ПРЕДОСТАВЯЩ СЪОТВЕТНАТА УСЛУГА: Чл. 32. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г., в сила от 06.04.2010 г.) (1) Срокът за реализация на преносимост е до 10 работни дни считано от подаване на заявлението при приемащия доставчик и включва прозорец на преносимост не по-дълъг от 7 часа. Това означава, че максималният период, през който номерът може да не е активен е седем часа, а седем работни дни трае целият процес от подаване на заявлението. Консултирал съм се със служител на КРС. А това за техническите ви проблеми не ме интересува. Ако бяхте нарушили закона щяхте да си понесете санкцията.
  В@НК0
 • [Quote]това е така защото дори и за 1 ден може да се изговорят целите минути включени като потребление.[/Quote]А какъв е проблемът да се начислят и пропорционални части от включените пакети? "Гениална" идея, която се прилага от години от Вива. :|
  Sage
 • Човек,при преминаване към друг оператор, процеса е еднакво зависим както от стария оператор така и от новия. Стандартния срок е 7 дни, именно заради случай в който се появи проблем не зависещ от приемащия оператор. Важи за всички, не само за боб,мтел ..всички! Ако ти бяха казали 4 часа, а ти я пуснат след 4 дни поради проблем?
  Crazy Heart
 • Вече имам сигнал на новата карта, тоест бях без сигнал 4-5 часа :) Не разбрах обаче защо служителките от колл центъра ме убеждаваха, че ще бъда без сигнал седем работни дни. Явно не си разбират от работата :D Иначе при боб всичко си е като при мтел. Имаш си мтел (боб) меню, от което си проверяваш сметка, минути, отстъпки и т.н. също като при мтел. На сайта им си правиш регистрация и можеш да си проверяваш сметки, фактури и т.н. онлайн. Качеството на връзката и силата на сигнала са също като при мтел :) Има си и някои простотии като например, че не мога да си деактивирам гл. поща на двата номера по които аз съм титуляр като се обадя от единия номер.Трябва поотделно да се обадя от двата, за да ме одрусат още 0,50 лв. и др. :D
  В@НК0
 • Да не би да си поискал [Quote]6.4.Потребителят декларира,че желае и е съгласен договорът да влезе в сила седем дни след неговото подписване[/Quote]?
  stststeven
 • при мтел винаги се предплаща цялата месечна такса, независимо от датата, това е така защото дори и за 1 ден може да се изговорят целите минути включени като потребление.
  Paffkata™
 • [Quote]4.4.Дължимата месечна абонаментна такса се заплаща в пълен размер,независимо от датата на активиране или прекратяване на услугите по договора[/Quote]С две думи - [i]премиум[/i] такса (no) Извинявам се ако съм заблудил някого с частичните такси!
  Sage
 • Това а 7 дни са глупости. Вече прехвърлих карта от Мтел - нямаше сигнал само няколко часа, докато ми се активира новата карта...
  Troll_
 • Аз като пренасях от Мтел към Глобул нещата на кратко се развиха така: 1. Получих фиксирана дата за пренос, до която дата трябваше да си платя неустойките и дължимото към Мтел, т.е. да нямам никакви задължения, но преди тази дата картата си е активна и мога да приемам входящи разговори. 2. На посочената дата и с всичко платено към Мтел към обяд картата ми загуби мрежа. 3. В рамките на час и половина имах вече мрежа на дадената ми сим карта от Глобул с Мтелския номер и веднага можех да провеждам разговори, защото предварително си бях избрал абонаментна програма, че даже и телефон, като нов клиент ;) Не знам защо така от Мтел към Мтел ще те мотаят, според мен казвайки 7 дни са имали впредвид до 7 дни... но все пак и над 8 часа си е много, както пише и в условията им за преносимост! (angry)
  @PLAYLIFE
 • Да, и още повече, че в случая от Мобилтел към Боб, [B]Даряваща и Приемаща[/B] мрежа е една и съща! (woo) Ех, тоя Ментел! :D
  Atlantique
 • [Quote]включва [B][u]прозорец[/u][/B] на преносимост не [u][B]по-голям[/B] от 8 часа[/u].[/Quote];) Изпревари ме(yes) Нямат право да те оставят без тел за по вече от 8 часа, т.е. когато ти спрат донорската карта до 8 часа трябва да пуснат новата.
  rado243
 • [Quote]В момента и новите и старите ми карти са неактивни. Когато ги попитах няколко пъти по телефона кога ще ми активират новите карти ми отговориха: СЕДЕМ РАБОТНИ ДНИ. :| [/Quote] Мисля, че имаш основания да поискаш известна компенсация от Мобилтел: http://www.mtel.bg/obshti-uslovia www.mtel.bg/obshti-uslovia 95. (Изм. в сила от 06.08.2010 г.; Изм. – в сила от 30.03.2012 г.) Мобилтел се задължава при наличие на техническа възможност и в съответствие с определените дневни лимити за пренасяне на номера да осигури пренасяне на Номера/та в срок до 7 (седем) работни дни, считано от подаване на заявлението при Приемащия доставчик или отстраняване на недостатъците по заявлението и включва прозорец на преносимост не по-голям от 8 часа. В случай на забавяне поради технически проблеми, изразяващи се във временно спиране на система, при Даряваща или Приемаща мрежа, която обслужва процеса на преносимостта на номера, Мобилтел и Приемащият доставчик определят нова дата на пренасяне, за която Приемащият доставчик информира абоната/потребителя.
  Atlantique
 • [Quote]Искаш да кажеш, че докато трае преносимостта, няколко дни ще съм без телефон? Не става ли като ти спрат сигнала от стария оператор, веднага да се включи картата на новия оператор и да няма такива дупки? Ако е така означава, че ще съм без телефон няколко дни което е немислими?[/Quote] В момента и новите и старите ми карти са неактивни. Когато ги попитах няколко пъти по телефона кога ще ми активират новите карти ми отговориха: СЕДЕМ РАБОТНИ ДНИ. :|
  В@НК0
 • Искаш да кажеш, че докато трае преносимостта, няколко дни ще съм без телефон? Не става ли като ти спрат сигнала от стария оператор, веднага да се включи картата на новия оператор и да няма такива дупки? Ако е така означава, че ще съм без телефон няколко дни което е немислими?
  Sharky_80