Cat S62 Pro е нов издръжлив модел с подобрена термокамера

Cat S62 Pro е нов издръжлив модел с подобрена термокамера

Bullitt Group представи нов издръжлив смартфон с марката Cat, като това е Cat S62 Pro. Той разчита на LCD екран с диагонал 5.7 инча, резолюция Full HD+, съотношение 18:9 и защитно покритие Gorilla Glass 6.

Препоръчани оферти

В основата на телефона откриваме чипсет Snapdragon 660, 6GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4000 mAh и технология за бързо зареждане. Основната камера включва 12MP сензор Sony IMX363, а предната е съставена от 8MP сензор. Налична е и термокамера от FLIR със сензор Lepton 3.5.

В софтуерно отношение е използвана Android 10. S62 Pro предлага конструкция с IP68 сертификация за прахо- и водоустойчивост, като покрива и военните стандарти за издръжливост MIL SPEC 810G. Той е тестван за издръжливост при изпускане върху стомана от височина 1.8 метра.

Сред наличните функционалности са USB Type-C порт, двубандов Wi-Fi (ac), Bluetooth 5, както и NFC, но липсва жак за слушалки. Телефонът разполага и с програмируем хардуерен бутон, а на гърба е разположен четец на отпечатъци. Cat S62 Pro ще е наличен през август с цена от 749 долара.

Източник: CAT