Новото издание на Huawei Smartphone Film Festival дава шанс да заснемете филм с Huawei P40 Pro

Новото издание на Huawei Smartphone Film Festival дава шанс да заснемете филм с Huawei P40 Pro

За втора поредна година Huawei и CineLibri организират филмовото предизвикателство Huawei Smartphone Film Festival, което този път ще позволи на 5 участници да заснемат късометражни филми с помощта на Huawei P40 Pro. За това ще им помага менторството на професионалисти в сценария, режисурата и кинематографията като Ваня Николова, Яна Титова и Александър Станишев.

Всички фенове на киното ще могат да се включат и в онлайн уъркшопи, в които тримата ментори от журито на фестивала разкриват част от своя опит и как всеки може да се впусне в голямото приключение на кино продукцията. Желаещите да станат част от Huawei Smartphone Film Festival 2020 могат да го направят, като изпратят трийтмънт (как се пише) за късометражен филм до 17 август включително.

На 20 август журито ще обяви 5 участници, които ще могат да реализират идеите си с Huawei P40 Pro във филми с дължина между 4 и 10 минути. Те трябва да са готови до 15 септември. Петте филма ще бъдат показани на специална церемония в парка на Военната академия в София на 24 септември от 19 часа, когато ще бъдат обявени и имената на победителите.

Финалистите и победителите ще бъдат избрани от следното жури: Александър Станишев (известен оператор), Яна Титова (актриса и режисьор), Вана Николова (сценарист), Жаклин Вагенщайн (управител и куратор на кинофестивала Cinelibri) и Лонгруи Циу (генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония).

Победителят ще получи Huawei P40 Pro, почетна статуетка, грамота, излъчване на филма на специалната ни церемония, комуникация в онлайн каналите на CinelLibri и Huawei, както и намаление на стойност 30% върху всички книги на издателство "Колибри".

Класираните на второ и трето място участници ще получат Huawei P40 Pro, излъчване на филмите им в парка на Военна академия, грамоти, комуникация в онлайн каналите на CinelLibri и Huawei и намаление на стойност 30% върху всички книги на "Колибри". Намалението всъщност ще получат и останалите финалисти.

Всички подробности и новини за тазгодишния фестивал могат да бъдат открити в специалната секция на адрес atrakcia.bg. Там може да научите повече за критериите на оценяване, да получите съвети за писане на трийтмънт, да прочетете интервюта с миналогодишните победители и др.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция