Caviar пуска версия на Nokia 3310 със златен портрет на Путин

Caviar пуска версия на Nokia 3310 със златен портрет на Путин

В Русия може да продадете всичко, ако го изработите от злато и поставите върху него портрет на Владимир Путин. На тази стратегия разчита и производителят на луксозни телефони Caviar, който скоро ще предложи на местните патриотично настроени новобогаташи специална версия на представеното преди дни ново издание на Nokia 3310. Телефонът носи името Caviar Nokia 3310 Supremo Putin и на практика предлага хардуера на струващия 49 евро телефон, като го обвива в ръчно гравиран титанов панел, който е разкрасен със златни елементи.

Препоръчани оферти

Сред тях са обемен барелеф на Путин и плочка с цитат от химна на Русия, а централният бутон е украсен с герба на Руската федерация. Цената на всичко това е 99 000 рубли, което е точно 1610 евро, но имайте предвид, че според компанията финалната стойност може да се окаже различна. Ако златните акценти не ви допадат, за същата цена има и черен титаниев панел с PVD покритие и текстура, която имитира дамаска стомана. Компанията предлага и други телефони с лика на Путин, а освен това има и с Доналд Тръмп.

Източник: Caviar

 • Всъщност, тази Нокия не изглежда толкова зле. Само да ги няма разните там образи и словосъчетания. [Quote]Преди ТодАр Живков, после Бойко, сега "Генерала" президен, все тая.[/Quote] Матрял, който не е чел книжки, си избира също толкова невежи да го управляват.
  polarr31
 • Преди ТодАр Живков, после Бойко, сега "Генерала" президен, все тая.
  strikercho
 • Нормално - малоумни държави като Турция. Мужикистан, Сев. кУрея, Иран си падат да се кланят на някой малкопишковец с мегаломания.
  strikercho
 • Най добре щеше да пуснат с Гоце - него нито го обичат нито го необичат,щото никой не го знае кой е - освен в Русия
  King Kong
 • Трябваше да пуснат и един с Плевню. Много щеше да се харчи. Него го обичат и в Русия, и в Турция и в България.
  LegolasElf
 • (yes)
  buttman
 • : е няма такава селения. што не сложат и ердоган , и двамата са еднакви
  daniel _