Червените версии на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се предлагат и от “Мтел”

Червените версии на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се предлагат и от “Мтел”

Ако вече сте хвърлили око на новите червени издания на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, които са част от партньорството на компанията с организацията (RED), и се питате дали ще може да ги откриете и в България, със сигурност ще ви зарадва новината, че устройствата ще влязат в каталога на “Мтел”. Компанията обаче не уточнява кога ще стане това, а само посочва, че ще е през втората половина на април.

Припомняме, че според Apple продажбите ще започнат на 24 март и освен онлайн и в магазините на компанията, устройствата ще могат да бъдат открити в обектите на оторизирани търговци и на избрани оператори в над 40 страни, а през април телефоните ще достигнат до повече пазари. Новият цвят ще е наличен само за версии със 128GB и 256GB вградена памет, а според “Мтел” цената ще е същата като на останалите цветове с тези конфигурации на паметта.

 • Ясно, ще стискащ Ноута.. Помислих, че си се решил да го разкараш :)
  ecstasy80
 • [Quote]Окей, но ако пуснат с червен скенер - сменяш Ноут 7цата за iPhone 7 RED![/Quote] Купих айфон 7 от първия ден на пускането му. И то в най-хубавия цвят - silver. Не купувам стар хардуер. Ако бях фен на Епъл, щях да чакам айфон8.
  LegolasElf
 • Окей, но ако пуснат с червен скенер - сменяш Ноут 7цата за iPhone 7 RED!?:)
  ecstasy80
 • Обявиха,че пускат модела заради благотворителната инициатива Product RED.Вероятно умишлено избягват черния цвят.С модела демонстрират подкрепата си за борбата със СПИН и черното в случая ще стои не на място.
  ne4o
 • Определено щеше да изглежда много по-яко с черно отпред.
  board
 • Или поне черен, ясно е че не искат да инвестират пари за нови червени панели, поне да бяха сложили черен, че сега е като мартеница.
  IPS_IPS