Чудесната игра Uncharted 4: A Thief’s End ще получи и версия за PC

Чудесната игра Uncharted 4: A Thief’s End ще получи и версия за PC

Презентация на Sony за инвеститори разкрива интересни детайли около бъдещите планове на компанията при електронните забавления. От него става ясно, че Sony ще предложи и версия за PC на играта Uncharted 4: A Thief’s End, която досега беше ексклузивно достъпна само за PlayStation 4.

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Компанията започна да пуска повече от игрите за PS4 и за PC - припомняме, че японците вече издадоха такива версии на Horizon: Zero Dawn и Days Gone. Uncharted 4: A Thief’s End е част от една от най-популярните поредици за PlayStation и макар да е на 5 години продължава да е изключително постижение на разработчиците Naughty Dog. Припомняме, че компанията работи и по екранизация на поредицата.

Документът разкрива, че PC версията на Horizon: Zero Dawn се е представила повече от добре на пазара, защото компанията си е върнала 250% от инвестицията, която е направила в порта на играта. Това определено ще е голям стимул за Sony да предложи компютърни версии и на други от своите популярни игри.

От презентацията става ясно, че Sony очаква през юни вече да не продава PlayStation 5 Standard Edition на загуба, което е много добро постижение, ставащо на фона на недостига на чипове и трудностите на компанията да задоволи търсенето на конзолата. Това е версията на PS5 с 4K Ultra HD Blu-ray устройство, но засега няма данни за другото издание без такова.

Източник: Sony