Данни за нов супертелефон на LG с четириядрен процесор

Данни за нов супертелефон на LG с четириядрен процесор
BriefMobile публикува информация за неизвестен телефон на LG, който подсказва, че компанията може би подготвя ново устройство от висок клас. На придружаващото изображение телефонът е показан в гръб, така че засега не знам как ще изглежда, но може и да става дума за прототип. От BriefMobile наричат модела LG LS970 Eclipse 4G LTE, което предполага, че може би е устройство за американския пазар. Телефонът работи с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с тактова честота 1,5GHz и добавя графичен процесор Adreno 320 и 2GB RAM. Вградената памет е 16GB, а камерата е с резолюция 13 МР. LS970 също така разполага и с допълнителен модем, който ще поддържа провеждането на гласови разговори през LTE (VoLTE). Според източника на BriefMobile този телефон ще се появи на пазара през последното тримесечие на годината.

 • След по-малко от месец ще видим кой е бил прав ;) В момента, дори и само по пре-ордер да погледнеш в expansys, разликата е 100 лв., като тя ще се увеличава, защото цената за пре-ордер на ЛГ-то е нереална. А иначе аз си сменям телефона всяка година, защото в днешните динамични времена в сектора е срамота да не си актуален ;) Като има и доста хора, които през 3-4 месеца си сменят телефоните.
  milen888
 • Да, но разликата м/у О2Х и СГС2 е доста голяма, докато сега О4Х е сравним със СГС3 и ме съмнява да има 200 лева разлика. Пък и да има, ако като мен си сменяш телефона на 2 години, ще прежалиш още 200 лева. Друг е въпросът, че ако ти харесва ЛГ-то повече ( а то не е никак лошо) 200 лв надолу са супер :) .
  E34v8
 • Сравнявам с миналогодишната разлика в цената между 2x и СГС2. Гледам СГС3 се очаква да излезе на същите цени като миналата година, така че до тук всичко излиза.
  milen888
 • Много ме съмнява да е 200лв. под One X(който е с почти същия хардуер), като му гледам цената на която може да се вземе в момента. Защо мислиш, че може да е толкова по-евтин?
  board
 • Така е, винаги има плюсове и минуси. Но пък ако цената на LG 4X HD е с 200 лв. надолу от цената на СГС3, както се очаква, нещата се балансират (yes) А за поддръжката, зависи с какво сравняваш. Тазгодишния топмодел на Сони например си се продава със миналогодишната версия на операционната система, което си е безобразие за мен!
  milen888
 • Щом до сега LG не са пуснали официално ICS за нито един телефон, за каква поддръжка можем да си говорим. Сигурно(само предполагам), че и поддръжката в xda е по-слаба сравнена с тази, на по-продаваните марки/модели. Това си е минус, когато повечето производители изкарват почти еднакъв хардуер.
  board
 • Просто САЩ май е основният им пазар...защото там никак не е зле... US Q1 2012 Total Mobile: 1 Samsung 24.7% 2 LG 21.2% 3 Motorola 13.1%
  NickRey
 • Ако ги сменяш всяка година, не е проблем :D Ако пък искаш да си ги ползваш 2-3 години, има къстъм ромове от xda (yes)
  milen888
 • Абе смартфоните LG не са чак толкова лоши, колкото самата им поддръжка...
  fintaraBG
 • Така е, трябва да наблегнат на рекламата и маркетинговите активности като Самсунг :D Но пък устройствата са им на много добра цена, новия LG 4X HD се очаква да струва над 200 лв. по-евтино от HTC ONE X и СГС3, а има уникалния 4-ядрен процесор Тегра 3 (yes) Да си цитирам и тук мнението от темата на HTC какви уникални неща излизат за Тегра 3: [Quote]Sonic the Hedgehog 4 Episode II излезе за iOS и Android с NVIDIA Tegra 3. Ето защо е хубаво да имаш телефон с Тегра 3 процесор ;) Разбира се, че максимално удоволствие от подскоците и супер скоростите на Sonic геймърите ще усетят, ако разцъкат играта на таблет, особено ако е с платформата Tegra 3 на NVIDIA, която добавя някои радости за окото пред стандартното издание за Android. Пример за Android таблет с Tegra 3 е Asus Transformer Prime, а смартфон с платформата на NVIDIA е HTC One X, както и LG 4X HD.[/Quote]
  milen888
 • LG много сериозно остават в сянката на самсунг, поне при телефоните, независимо, че за мен разликите между хай-енд моделите им не са осезаеми.
  makeno