Детайли за Windows Phone 7.8 се появиха в слайд на Nokia

Детайли за Windows Phone 7.8 се появиха в слайд на Nokia
В интернет се появи неофициално тренировъчен слайд от презентация на Nokia, който разкрива още детайли за функциите, които ще включва ъпдейтът до Windows Phone 7.8. Освен информация за новия стартов екран, който е същият като този в Windows Phone 8 и позволява три размера на плочките върху него, според слайда ще видим подобрен начален екран, опция за персонализиране чрез фонови изображения от Bing, възможност за персонализиране на интерфейса чрез 20 цвята, подобрена сигурност в браузъра и опция за използване на MP3 файлове като мелодии на звънене. Сред другите очаквани допълнения за телефоните на Nokia, които не са посочени в слайда, са споделяне на мултимедийни файлове през Bluetooth и изпращане на контакти. Засега не е ясно кога ъпдейтът ще бъде достъпен, но в Бразилия се очаква през първото тримесечие на следващата година.

http://winp.cn/portalthread-99866-1-1.html

 • Да,дават нещо,което поначало го имат дори джава телефоните. А, ако става въпрос за отключване и такива операции има и джейлбрейк при айос и къстъм ромове при дроид ;)
  Маевски®
 • И сега се използва мп3 за звънене да ограничено като размер но кой си слага цяла песен за мелодия никой.Блутут и сега го има да само за отключени телефони и какво от това ако имаш видео 300-500 МБ колко време ще го изпращаш.Много си е добра системката.
  angel74
 • Точно като андроид, но за разлика от телефоните с андроид от 2010, моделите с уин от 2010 получават някакъв ъпдейт. :)
  makeno
 • Win 7.8 е за замазване на очите на всички, който са изгорели с по-стари уин телефони - 7.0-7.5. И по-скоро да ги подразни с възможностите на новия софт- 8.0 и да си кажат\"аха, вече сме в час с другите\" и пак да ги накара да изгорят и с него.
  rumbo
 • Да версия 1.0 Тук говорим за Windows 7.8 :D мисля че сам намираш разликата в числата. Исках да кажа че тези функции са стандарт от многоооо време.
  mchalakov
 • Невероятния лаг беше заради хардуера, този уиндоус е нещо което се забави толкова време че \'му мина времето\' :D
  Маевски®
 • Да, имаше ги заедно с невероятният лаг!
  Wishmak3r