Ето безплатните игри в PS Plus за март

Ето безплатните игри в PS Plus за март

Точно по график Sony обяви кои ще са безплатните игри, които ще получат абонатите на услугата PlayStation Plus през март, а заглавията със сигурност ще зарадват почитателите на електронните забавления – през следващата седмица те ще могат да изтеглят Shadow of the Colossus и Sonic Forces.

Shadow of the Colossus е приключение с епични размери, което ще ви пренесе в свят с мистерии и гиганти, които държат ключа към мистичните сили на съживяването – те са необходими на главния герой, за да върне към живот своята любима. Въоръжени с меч и лък ще изследвате обширните земи, за да откриете едноименните колоси и да се преборите с тях.

В Sonic Forces ще влезете в света на познатия син таралеж, за да се изправите срещу злия Dr. Eggman и мистериозния нов злодей Infinite. Срещу враговете ще се изправите като Modern Sonic и Classic Sonic, а освен това на разположение е възможност да създадете нов герой, въоръжен с различни джаджи.

Двете игри ще могат да се изтеглят между 3 март и 6 април. Това означава, че имате още няколко дни да изтеглите актуалните игри в PS Plus – Bioshock: The Collection, Sims 4 и Firewall Zero Hour.

Източник: PlayStation Blog