Ето безплатните игри в PS Plus за февруари

Ето безплатните игри в PS Plus за февруари

Точно по график Sony обяви кои са безплатните игри за потребителите на PlayStation Plus през февруари и технически те са цели 5. Това е така, защото в селекцията влизат BioShock: The Collection, The Sims 4 и Firewall Zero Hour, а първото заглавие е колекция от три легендарни игри.

BioShock: The Collection комбинира ремастерираните версии на BioShock, BioShock 2 и BioShock Infinite в комбинация с цялото допълнително съдържание за самостоятелните кампании. Цялата поредица вече е добила легендарен статус заради комбинацията от история, графика и геймплей, така че е задължителна за феновете на приключенията.

През февруари поредицата Sims отбелязва своя 20-и рожден ден, така че добавянето в PS Plus на The Sims 4 е повече от логично. Подобно на останалите игри от серията и тази представлява симулатор на живота с възможност за създаване на различни герои, чийто живот след това контролирате.

И за финал Firewall Zero Hour ще ви предложи динамичен 4v4 тактически шутър, който е разработен специално за PS VR. В него влизате в ролята на наемник, който трябва да придобие чувствителна информация или пък да я предпази от противниковия отбор. На 4 февруари започва новият сезон на играта Operation: Black Dawn, така че ще можете да се впуснете веднага в него.

Споменатите игри ще са налични за безплатно изтегляне между 4 февруари и 2 март, така че имате още няколко дни да изтеглите януарските заглавия в PS Plus - Uncharted: The Nathan Drake Collection и Goat Simulator.

Източник: PlayStation Blog