Ето и номинираните в Global Mobile Awards 2019

Ето и номинираните в Global Mobile Awards 2019

По традиция в рамките на мобилния конгрес се обявяват и победителите в глобалните мобилни награди и тази година не прави изключение. Имената на наградените ще научим в края на месеца, а междувременно вече са ясни и номинациите за Global Mobile Awards 2019. Както обикновено ще се фокусираме върху частта от тях, която е посветена на смартфони, приложения и крайни услуги.

Препоръчани оферти

И така, в категорията за най-добър смартфон са номинирани iPhone XS Max, Google Pixel 3, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T и Samsung Galaxy Note9. Що се отнася до секцията за продуктова иновация в нея откриваме Google Night Sight, Google Assistant с Duplex, тройната Leica камера на Huawei, вградения в дисплея сензор за отпечатъци на Vivo и подвижната камера на Oppo Find X.

Като най-добра технология за носима електроника са отличени BleeWatch, Biobeat, сензорът за пулс Huawei TruSeen 3.0, Samsung Galaxy Watch и V-SOS Band. Категорията за най-добро свързано потребителско устройство включва Secure Live-Finger Detection Solution, nubia X, Sprint TREBL (с Magic Box), Samsung Galaxy Note9 и V-SOS Band.

За титлата най-иновативно мобилно приложение ще спорят ABBYY FineScanner, inDriver, Mediktor, Samsung Health и T Map for Ultimate Driving Safety. Стигаме и до номинациите за най-добра мобилна потребителска иновация, които включват Apple Watch ECG, Bytedance, Carbon Health, Fortnite и Google Assistant с Duplex. Пълният списък с номинации е тук.