Вземете Grand Theft Auto 5 за PC напълно безплатно

Вземете Grand Theft Auto 5 за PC напълно безплатно

Информацията за това изтече още вчера, но вече всичко е официално - новата безплатна игра в Epic Games Store е Grand Theft Auto 5. Версията за PC на шедьовъра на Rockstar Games може да се изтегли напълно безплатно от притежаващите безплатна регистрация в услугата на Epic. Всъщност ще можете да я изтеглите щом сървърите на компанията възстановят нормалната си работа, защото в момента са претоварени от огромния интерес.

Това пречи на работата и на другите игри на Epic, включително на Fortnite. Ситуацията ще се нормализира скоро, а желаещите да се сдобият с играта ще имат седмица, за да я получат. Безплатно е Premium изданието на GTA 5, което включва основната история, възможностите за онлайн игра и всички допълнителни ъпгрейди и съдържание - The Diamond Casino Heist, Arena War, After Hours, The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers и много други.

Пакетът включва и Criminal Enterprise Starter Pack, който ще ви помогне да стартирате своята престъпна империя в Grand Theft Auto Online. Въпреки че GTA 5 излезе през есента на 2013, играта остава изключително популярна, а през 2019 имаше една от най-добрите си години по отношение на продажбите. Дебютът на приложението беше за PS3 и Xbox 360, през 2014 получи версии за Xbox One и PS4, а през 2015 достигна и до Windows, където намери нова аудитория.