Ето как изглежда Samsung Galaxy Note 3 Neo

Ето как изглежда Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung работи и по бюджетна версия на Galaxy Note 3 и по всичко личи, устройството ще носи името Galaxy Note 3 Neo. Това разкрива GSM Arena, които са получили снимка, съдържаща предварителна спецификация на устройството. От нея става ясно, че моделът ще предложи 5,55" AMOLED дисплей с резолюция 720p, а процесорът ще е 6-ядрен с честота 1,7GHz (2 ядра на 1,7 GHz и 4 на 1,3 GHz) и ще е произведен от Samsung.

Резолюцията на камерата е намалена до 8МР, а оперативната памет е редуцирана до 2GB. При капацитета на батерията промяната е по-малка - той е намалял до 3100 mAh от 3200 mAh. Устройството ще запази и писалката S Pen и функциите, които вървят с нея, но вероятно ще е по-евтино, което е добра новина за обмислящите покупка на Galaxy Note 3.

Междувременно SamMobile публикува в Twitter и снимка, която показва телефона до неговия по-голям събрат. Както може да се види, той изглежда като умалена версия на по-скъпия модел, а според информацията ще носи номер на модела SM-N750/5.

http://www.gsmarena.com/exclusive_samsung_galaxy_note_3_neo_full_specs_leak-news-7520.php


Втора употреба с гаранция

  • [Quote]Същия пластмасов боклук като \"батко си\"...[/Quote] Това е \" гениално\" прозрение... Макар, че автора му едва ли може да го аргументира логически... Никой не насилва хората да си купят или харесат някой телефон. Важното е да има богат избор...
    nikolaiii
  • [Quote]Тема: Re: Ето как изглежда Samsung Galaxy Note 3 Neo [Re: Scorpinox10] Автор: milenski73 Дата: 12.01.2014 01:03 Същия пластмасов боклук като \"батко си\"...[/Quote] В друг, по-стабилен форум с действащи модератори, да си получил БАН!
    Ванката
  • Автор: milenski73Публикувано: 12.01.2014 01:03Същия пластмасов боклук като "батко си"...:D Тогава си купи прехваления айфон и аз лично съм бил свидетел един човек в един хипермаркет който се опитваше да говори по айфона но казваше че прекъсва и щял да се обади като излезе защото металния корпус екранира вълните и тел губи обхват. Айфон за 1200 лв а да не можеш да се обадиш на жена си или гаджето си да попиташ какво да купиш за вечеря Не мерси :) Моят Самсунг не че се хваля но е с два пъти по бърз процесор и по голям диспрей. Та ка че купи си самсунг.
    sgs_maniak
  • Е в случая моделът ще е със 6-ядрен процесор и вероятно по-икономичен, така че аз лично бих взел именно него пред 3-ката, особено ако и ще е по-евтин. Мен лично обаче ме дразни навикът да правят по 1267542342 различни батерии и човек да вижда зор с намирането на резервна.
    mkpetrov
  • Същия пластмасов боклук като \"батко си\"...:D
    milenski73
  • Автор: Scorpinox10Публикувано: 11.01.2014 14:00Поредното недоносче :| Като чуя "версия мини" и "бюджетна версия" и ме напъва да драйфам:(Ползват успеха и името на топ-моделите си за да пробутват съвсем различни продукти. Всички производители правят тоя трик : Сони, Самсунг, ХТЦ ..... Така е за жалост. Очакваш да е супер тел с компактен екран да АМА НЕ . Слагат и по слаба камера двойно по слаб процесор и т.н. Като чета за Samsung Galaxy Note 3 Neo той е доста добри техн характеристики е изобщо няма да е бюджетен тел. И не знам какво разбират под бюджетна версия за мен означава до 400 лв ! На последък се пише за мини версии на лг г2 и сони z1 които ще бъдат като оригинялите да но и ЦЕНАТА ще е като на големите. Според мен човек да си купи големия флагман на марката която харесва. Ако не им се дават толкова пари за тел да си вземе двуядрен тел с 4' дисплей . Вече са на прилични цени .
    sgs_maniak
  • Така е, но има хора, които не разполагат с големи възможности. Тези \"бюджетни\" предложения са за тях. Има хора, които искат да ползват телефони с по-малки размери, като на айфон 5/5s/5c - повярвай ми има си и своите плюсове по-малкия размер!
    Ванката