Ето кога започват доставките на Samsung Galaxy S20

Ето кога започват доставките на Samsung Galaxy S20

Samsung ще представи новата флагманска серия смартфони Galaxy S20 на 11 февруари, а ако се чудите дали ще трябва да чакате дълго, преди моделите да се появят в магазините, сега разполагаме и с датата за пазарната им премиера. В случая става дума за старта на продажбите на смартфоните в САЩ, но датата за пазарната наличност у нас би трябвало да е съвсем близо до нея.

В американския сайт на компанията се появи страница за регистрация, в която можете да заявите интереса си за покупка на новите модели, от която става ясно, че предварително заявените бройки ще се доставят до 6 март или до изчерпване на наличностите. При запазване на модел Galaxy S20 потребителите в САЩ получават ексклузивен кредит на стойност 35 долара, който могат да използват при покупка на някои аксесоари и устройства на бранда.

Налична е и trade-in опция за връщане на определени модели, но засега не са обявени конкретни ценови параметри. Междувременно припомняме, че според слуховете е възможно доставките на Galaxy Z Flip, който също ще бъде анонсиран на 11 февруари, да започнат преди тези на Galaxy S20 – още на 14 февруари. Предстои да видим дали тази информация ще се оправдае.

Източник: Samsung