Ето колко броя Galaxy Fold е продала Samsung през 2019

Преди няколко седмици висш мениджър от Samsung спомена в рамките на конференция, че компанията е успяла да продаде 1 милион броя от сгъваемия Galaxy Fold. По-късно корейците отрекоха информацията, като заявиха, че това е била първоначалната цел за продажбите през 2019, но реалната бройка е по-ниска.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

От Лас Вегас, където се провежда изложението за потребителска електроника CES, идва много по-конкретна информация за представянето на устройството. От изявление на шефа на мобилното подразделение на компанията Донг-жин Кох пред медии става ясно, че компанията е реализирала 400 000 – 500 000 броя от иновативния смартфон.

Моделът има 7.3" сгъваем дисплей и цена от 2000 долара, а стартът на продажбите му беше забавен с няколко месеца за подобряване на здравината след проблеми с някои от тестовите бройки за медии. След няколко седмици очакваме компанията да представи и негов наследник, който според слуховете ще има дисплей с вертикално сгъване и цена под 1000 долара.

Източник: Yonhap

  • Половин милион бройки не са никак малко, за този толкова скъп бутиков модел. Ако не се бяха забавили заради проблемите по него, щяха да продадат много повече.
    Ванката