Ето колко ще струва Samsung Galaxy S8 в Италия

Ето колко ще струва Samsung Galaxy S8 в Италия

След няколко дни ще знаем всички официални детайли за Samsung Galaxy S8, но междувременно онлайн продължават да се промъкват детайли за устройствата. Поредната информация идва от TuttoAndroid и засяга цените на двата телефона в Италия и цветовете, в които ще се предлагат поне в началото. От публикацията става ясно, че устройствата ще са налични в черно, сиво и виолетово, което не изключва по-късно компанията да пусне и други разцветки, както направи това с Galaxy S6 и Galaxy S7. Цената на телефоните ще бъде 829 и 929 евро, което е повече от споделената наскоро от Ивън Блас, но може би става дума за регионална вариация, а базовата за Европа да бъде 799/899 евро. Като начало на продажбите в Италия се посочва 21 април (датата на глобалната пазарна премиера), което подсказва, че телефоните ще се появят в България по същото време.

Източник: TuttoAndroid

 • Ако един телефон не може да си купиш по-добре изобщо не си мисли, че ще направиш нещо в живота си с което да избягаш от мизерията.
  board
 • [Quote]Ако един телефон не може да си купиш по-добре изобщо не си мисли, че ще направиш нещо в живота си с което да избягаш от мизерията.[/Quote] Да ви заведа в 4-5 семейства около мен, в които има по 1-2-ма раково болни да им го кажете това на тях, искате ли? Или едно семейство, в което се чака трансплантация за дете и се събират пари с дарения? Красиво изказване, признавам ви го!!!
  algor
 • Хитовите модели ВИНАГИ са били доста скъпи. 1 Всеки си купува каквото може да си позволи! 2 Мерак с пари се гаси! 3 За всеки влак си има пътници! 4 Който каквото си купи ДА МУ Е ЧЕСТИТО! П.П. И аз съм му се наточил, ама де да видим!!!;););)
  geleto_
 • [Quote]колкото да струва ще си го взема.[/Quote] Правилно... :D Най-верния приятел на всеки съвременен човек е смартфона. :D В кръга на шегата, но донякъде е вярно. С нищо друго не може да се сравнява и е винаги до вас...(дори в тоалетната) Кеф цена няма... Ако един телефон не може да си купиш по-добре изобщо не си мисли, че ще направиш нещо в живота си с което да избягаш от мизерията.
  nikolaiii
 • И аз го чакам тоя телефон. Уж ще го представят след 20тина дни, а до сега две еднакви снимки на предполагаемото устройство не срещнах. Да видя поне дали ще ми допадне или да се оглеждам за нещо друго. По последна информация ще има mi6 и mi6 plus, кеф ти 5.15инча, кеф ти повече. Дано ме грабне, че моята mi4-ка си плаче за смяна вече. :D
  MapTo_D
 • То това с изпускането по принцип важи за почти всеки телефон. За това застраховката е добър вариант за по-скъпите телефони, или поне докато телефона ти е нов. Иначе да, предполагаемите характеристики на Mi6 и евентуалната цена, звучат повече от добре. Да видим до колко ще се окажат истина.
  board
 • Цената е ужасна. Но проблема е че едно изпускане и телефона може да се счупен. Иначе китайците ще предложат същите характеристики на половин цена. Визирам xiaomi mi6.
  NIkolay Nuk
 • Зорлем тикат хляба в ръцете на Oppo/Oneplus, Xiaomi и подобни.
  tzincbg
 • Въобще не е смешно , тъй като нищо може да доближи 3 те бона в някои страни като по натам от Самсунг пуснат EU версия с 6 гб рам 128 гб ром.В последното съм сигурен защото ще им зациклят продажбите на версиите с 4 гб рам.
  gergoff
 • Специално за теб ще е 3,000лв. Доволен ли си?
  abando
 • Ще стигнат до където им позволят...клиентите. След като пускат на високи цени и виждат, че се купува - за тях е идеално. Следващата година още повече. Ако в един момент хората спрат да купуват и производителя не може да си продаде стоката - ще намали цената. Но докато не настъпи този момент, тенденцията е ясна и видна - само нагоре. 8) (whistle) П.П. И аз не коментирам цената и кой може да си я позволи, това е съвсем друг въпрос. Но, че са нереално високи е ясно за по-голямата част от нас, клиентите.
  MapTo_D
 • Интересно до къде смятат да стигнат с тази цифромания. 1700 лв за смартфон нещо става прекалено. И не коментирам кой може да си го закупи. Просто това е прекалено висока цена поне според мен но не е прецедент а тенденция. :|
  skyways
 • Интересно колко ли е реалната му себестойност?
  Tsvetan24