Ето официални рендъри на всички модели в серията Samsung Galaxy S20

Седмици преди официалната премиера на 11 февруари вече имаме и пълен набор от официални рендъри на всички модели в серията Samsung Galaxy S20. Те идват от германския сайт WinFuture и тъй като са създадени от Samsung, дават най-добрата представа за реалния дизайн на телефоните.

Според Роланд Куанд, който осигурява рендърите, 5G вариантите изглеждат напълно идентично. Прави впечатление липсата на каквито и да било отвори за говорител в горната част на корпуса, което подсказва, че звукът може да излиза от дисплея.

Освен това няма как да не забележим, че и трите модела имат почти плоски дисплеи, което подсказва, че компанията, която стартира тенденцията на извитите панели, вече е готова да се откаже от нея. Дисплеят на Galaxy S20 Ultra има най-забележима извивка от двете страни, но все пак не може да се сравнява с тази от предишните модели на Samsung.

Източник: WinFuture

 • Седмици преди официалната премиера на 11 февруари вече имаме и пълен набор от официални рендъри на всички модели в серията Samsung Galaxy S20. Те идват от германския сайт WinFuture и тъй като са създадени от Samsung, дават най-добрата представа за реалния дизайн на телефоните.
  [url=https://snaptube.cam/][color=#000000]snaptube[/color][/url] [url=https://syncnet.onl/telegram-web/][color=#000000]telegram web[/color][/url]
  Arsoy
 • Не мисля, че е кой знае колко - един калъф и ще я покрие цялата :)
  Няма как - ако слуховете са верни си трябва място за този хардуер.
  radko89
 • Прави впечатление, че камерата доста изскача отзад. Честно казано нямам нищо против, ако с това се допринася за подобвяване на камерата.
  board
 • Прави впечатление, че камерата доста изскача отзад.
  Legolaself01
 • Приятни уолпейпъри.
  arakchiev
 • То е малко спорно, до колко е по-добре да е в центъра дупката. Ама по-важното е, че е по-малка.
  board
 • Значи в s20 може в центъра дупката, ама в s9 им беше мнооооого трудно. Ама нали трябва да има "подобрения"...
  Вито