Ето официални снимки и на Huawei Mate 20

До премиерата на новите флагмани в серията Huawei Mate 20 има по-малко от 2 седмици, а в интернет продължават да се появяват детайли за тях. Наскоро германският сайт WinFuture ни показа официални снимки на Mate 20 Pro, а междувременно е готов да ни зарадва и с такива на Mate 20. Не е изключено да видим телефона само на картинка, защото се очаква компанията да ограничи разпространението му в Европа и да акцентира върху Mate 20 Pro. Снимките показват телефон със симетрични зони под и над дисплея, които са със силно намалени размери.

Дисплеят заема много голяма част от предния панел, а според информацията ще предложи TFT LCD панел с диагонал 6.43" и резолюция 2244 x 1080 пиксела. Кадрите разкриват, че ще има изрязана част с намалени размери, която съдържа само предната камера. Това подсказва, че няма да е добавена системата за 3D лицево разпознаване, която очакваме от Mate 20 Pro. Отзад отриваме тройна камера и сензор за отпечатъци. Засега няма много яснота около конфигурацията на камерата, но не е изключено да бъде с по-скромни характеристики от тази в Mate 20 Pro.

Междувременно източник на PhoneArena осигури цените на Mate 20 и Mate 20 Pro в Швейцария както може да се предположи те попадат в премиум сегмента. Трябва обаче да се има предвид, че става дума за цени на дистрибутори за търговци и крайните цени вероятно ще са по-високи. Цената на Mate 20 със 128GB памет е посочена като 799 франка (700 евро), а според данните цената на Mate 20 Pro ще стартира от 999 франка (875 евро). Пак посочваме, че крайната цена сигурно ще е по-висока с 50-100 евро.

Източник: WinFuture, PhoneArena

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.

 • И какво общо имат продажбите на един боклук (X) с другия боклук (МАКС) който ти визираш и който няма още продажба 60 милки?
  PoceH_BS
 • PoceH_BS, Защо пак се изказваш неподготвен, важно е да има пост във всяка тема. Ето ти един линк относно едни 60 млн. Х продадени за 10 месеца. https://www.counterpointresearch.com/iphone-x-drove-apples-revenue-super-cycle/ Ако имаш проблем с превода от английски ще ти помогнем. Не знам колко се е увелечило население, но преди месец се появи тази статистика в редица европейски сайтове. Сега чакам да пишеш, че са нагласени, измислени. Въобще не ми пука дали са верни тези данни, знам само, че цитирам източник, както знам, че и не се интересувам.... ти, близките ти и приятелите ти дали ще си купите Хуауей.:D
  gog88
 • [Quote]чаквам да пласират поне 60 млн. бройки от Mate 20 pro и да засенчат продажбите на Макса. [/Quote] Коги нагризаните успехА да продадат 60 милки от боклука? Ако е до сега от началото на продажбите, значи населението се е е увеличило масово - IQ-то Е константа! Ако не са успели, що пишеш глупости както винаги? п.п. Хората които използват Андроид ОС, нямат еднопистовото мислене на тези които използват иОС! При иОС нямаш избор, ще си купиш боклука който ти предложат нагризаните. При Андроид имаш избор, при мен хуавей няма да продадат и една бройка и не говоря само за мен а за всички мои роднини приятели, колеги и познати. Защо е отделна тема.
  PoceH_BS
 • Ще е под 1000 евро
  BANANA_18
 • И аз толкова очаквах, много е, но вече имат изграден бранд, така че най-вероятно тава няма да е проблем за продажбите им.
  NickRey
 • [Quote]Колко ли ще е Pro в България. [/Quote] Цена 1000 евро , колкото Note9.
  STE1
 • Модела ще има голяма конкуренция от страна на iphone XR заради "статуса" и цената. Много хитро за подредили епъл тази година моделите.
  botor
 • Все още не съм дал повече от хиледарка за телефон. И за този не мисля да го правя. В началото всички са скъпи. След 4-5 месеца нещата си идват на мястото, а аз нямам никакъв зор да купя веднага най-новия модел.
  Вито
 • Колко ли ще е Pro в България.
  NickRey
 • Е, и? Ползвай си най-доброто на спокойствие. Не бери грижа кой кво ще продаде.
  Вито
 • Вито, като ти пласират една бройка ;) ще остане да продадат още 59 999 999. Тази година като избягаха от ноч-а копиран от Епъл :D може да продадат повечко бройки. След като Хуауей правят телефона с най- добра камера и най- добра батерия от т.н. флагмани, защо да не продадат едни 50-60 млн. и да сринат продажбите на Самсунг и Епъл през следващите 5-6 месеца?! Каквото съм смятал, че е най- добро за мен съм си го купил вече и няма да съм им полезен при бъдещите продажби.
  gog88
 • Абе аз очаквам да ми пласират една бройка. Ти си чакай милионите.
  Вито
 • Това е ниска цена за този модел. Поне 1300 евро да му заковат, трябва да догони нагризаните ябълки по цена. :D. С тези ултра мега гига характеристики, очаквам да пласират поне 60 млн. бройки от Mate 20 pro и да засенчат продажбите на Макса.
  gog88
 • И Никсанбал
  polarr31
 • Калдата
  polarr31
 • [Quote]За Huawei Mate 20 със 128 GB вградена памет е посочено, че ще струва 799 швейцарски франка, което означава около 700 евро + допълнителна надценка на търговеца на дребно. При Huawei Mate 20 Pro със 128 GB памет цената е 999 франка, което е около 870 евро, без да добавяме надценката.[/Quote] Линк към сайта не мога да поставя, защото е инфилтриран.
  Ванката
 • Кой тоя сайт, като още няма обявени цени?
  Вито
 • Ще стигнат нивото на Essential Phone, но им трябваше 2 години да узреят. За веждо-капката става въпрос.
  npet
 • Новата мода е не "вежда" отгоре вече, а "капка"... Мисля, че тези изрязани части на екрана все пак правят телефона по-интересен...
  bojidar_wan