Ето с колко RAM разполагат моделите iPhone 12

Ето с колко RAM разполагат моделите iPhone 12

Тази седмица Apple представи четири нови смартфона в серията iPhone 12 и по традиция компанията не разкри всички подробности за техническите им характеристики. Сигурно се досещате, че става дума за количеството оперативна памет в смартфоните, което компанията по традиция не обявява. Този детайл обаче интересува много потребители, така че от MacRumors са готови да ни осигурят повече информация.

От сайта са открили в бета версията на Xcode 12.1 файл с подробности за паметта на новите модели, който разкрива, че iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max ще имат 6GB RAM, а iPhone 12 и iPhone 12 mini ще разполагат с 4GB. В Geekbench също бяха открити резултати от тест, които показват, че iPhone 12 Pro е оборудван с 6GB RAM. За сравнение iPhone 11, iPhone 11 Pro и 11 Pro Max имат 4GB RAM.

Повечето оперативна памет и новия чипсет A14 Bionic гарантират и по-висока производителност за моделите iPhone 12 Pro. Според ранните тестове в Geekbench A14 Bionic в iPhone 12 Pro осигурява с над 20% по-висока производителност спрямо A13 в iPhone 11 Pro. При iPhone 11 Pro Max също се наблюдава 20-25% подобрение спрямо iPhone 11 Pro Max.

Източник: MacRumors

  • А батерията?
    Fenche1
  • Висока производителност, да могат шмарките да си снимат джуките в кенефа.
    gogulef