Facebook блокира акаунтите на Доналд Тръмп за 2 години

Facebook блокира акаунтите на Доналд Тръмп за 2 години

През следващите две години Доналд Тръмп няма да има достъп до своите акаунти във Facebook и Instagram. Това е новото решение на Facebook след като през януари компанията го блокира от двете услуги за неопределен период заради неговите публикации около нахлуването на негови привърженици в сградата на американския Конгрес.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Миналият месец надзорния съвет на Facebook критикува отворения характер на санкцията и тя вече е за период от две години. Според компанията действията на Тръмп представляват сериозно нарушаване на правата за ползване на социалната мрежа. Бившият президент обаче смята, че този ход е обида към милионите, които са гласували за него.

Заедно с това решение Facebook обяви, че прекратява досегашната практика някои от правилата за модериране на съдържанието в услугите й да не се прилагат за политици. Компанията вече няма да им осигурява имунитет за подвеждащи или обидни публикации, защото се смяташе, че те имат новинарски характер. Блокирането на Тръмп е ефективно от 7 януари, когато влезе в сила първата санкция.

Ако компанията реши, че все още съществува сериозен риск за обществената сигурност, забраната ще бъде удължена за определен период от време. При завръщането си във Facebook и Instagram Тръмп ще подлежи на строг набор от ескалиращи санкции, които ще бъдат активирани, ако той продължи да нарушава правилата на услугите. Те могат да доведат до перманентното премахване на неговите страници и акаунти.

Източник: Facebook

 • Въпросът е какво Чудовище имаме в лицето на Фейсбук?
  Трябва да бъде забранен в целия ЕС.
  Scorpinox10
 • така е и аз съм съгласна
  [size=5][url=http://gia8.polezni-stranici.info ]боти дамски[/url],[url=http://arm8.polezni-stranici.info]Оптика София[/url],[url=http://jar8.polezni-stranici.info]клавиатури[/url],[url=http://arm9.polezni-stranici.info]Контактни лещи[/url]
  [/size]
  pllb
 • Далече сте от истината, много далече ;)
  Kazanova88
 • А така, браво. Колегата под мен схваща. Другите нещо не май.
  tixooo
 • Тука не е въпросът кой казва истината и кой налага цензура.Въпросът е на кой манипулатор ще се вържеш.Всичките лъжат!
  AVKansazov
 • Така и трябва когато систематично лъжеш и сееш повсеместна дезинформация. В САЩ цари тотална цензура, Сталин ряпа да яде. Всичко което не е угодно на копелдаците се обявява за "дезинформация". В едно 10-хилядно американско градче (забравих му името) , началника на пощенската станция заедно с пощальоните си за изпратили по пощата попълнени бюлетини за предварително гласуване от името на всички живи и наскоро умрели жители. В деня на изборите е отказано на жителите да гласуват, тъй като са отметнати за гласували вече по пощата. Опитали са да се оплачат в съда, не им приели жалбата, писали са за станалото във Фейса - моментално блокиране, Видеото с обърщение в Ютуба - моментално блокиране, запушват им навсякъде устата. САЩ постепенно се превръщат в клоака - бели полицаи коленчат пред негри, целуват им обувките, негри чупят статуи на Колумб, Джордж Вашингтон, Линкълн. Руски хакери спряха първо газта, а сега и месото на САЩ, Абе пълен хаос - жалка картинка са американцте, не са това което бяха преди 20-30 години, тогава бяха за пример на целия свят. Много точно казано в коментарите ти!
  Spikul
 • Така и трябва когато систематично лъжеш и сееш повсеместна дезинформация. В САЩ цари тотална цензура, Сталин ряпа да яде. Всичко което не е угодно на копелдаците се обявява за "дезинформация". В едно 10-хилядно американско градче (забравих му името) , началника на пощенската станция заедно с пощальоните си за изпратили по пощата попълнени бюлетини за предварително гласуване от името на всички живи и наскоро умрели жители. В деня на изборите е отказано на жителите да гласуват, тъй като са отметнати за гласували вече по пощата. Опитали са да се оплачат в съда, не им приели жалбата, писали са за станалото във Фейса - моментално блокиране, Видеото с обърщение в Ютуба - моментално блокиране, запушват им навсякъде устата. САЩ постепенно се превръщат в клоака - бели полицаи коленчат пред негри, целуват им обувките, негри чупят статуи на Колумб, Джордж Вашингтон, Линкълн. Руски хакери спряха първо газта, а сега и месото на САЩ, Абе пълен хаос - жалка картинка са американцте, не са това което бяха преди 20-30 години, тогава бяха за пример на целия свят.
  Nik21
 • Доналд Тръмп ще спаси света.
  Kazanova88
 • Ето кой ще колонизира Марс :D А дали не е по добре да не м кажем че на Юпитер има твърда повърхност и нефт и да ги пратим там :)
  nomercy
 • Доналд Тръмп ще спаси света.Никой не може да победи Доналд Тръмп. Категорично! Шансът ни е да намери как да излети към далечния Космос и да вземе всички ви с него, за да се спасим ние тук.
  arakchiev
 • Промивката на мозъзи изглежда е в пълна сила.
  tixooo
 • Доналд Тръмп ще спаси света.Никой не може да победи Доналд Тръмп.
  Kazanova88
 • Така и трябва когато систематично лъжеш и сееш повсеместна дезинформация. +1
  NSWDG
 • Така и трябва когато систематично лъжеш и сееш повсеместна дезинформация.
  r3tr0
 • какво стана със свободата на словото, някъде по пътя го изгубихме. Никога не е имало свобода на словото, англосаксите са известни със своето лицемерие, двуличие и подлост. Излъгаха за "химическото оръжие на Садам", Колин Пауъл тръска в ООН "доказателството" - епруветка с прах за пране. След тази лъжа влязоха в Ирак, убиха 1 милион цивилни иракчани, зверства, изнасилвания. Джулиан Асандж изкара кирливите ризи на САЩ наяве и вместо да му благодарят за истината, те го вкараха в затвора. За каква "свобода на словото" можем да говорим. За недоотровения Навални "ореваха орталъка", а за убитата от черен полицай ветеранка от войните Ашли Бабит (невъоръжена) си мълчат като риби, от значение е само "живота на черните", живота на белите е без значение.
  Nik21
 • какво стана със свободата на словото, някъде по пътя го изгубихме.
  tixooo