Facebook Dating вече е достъпна в Европа и България

Facebook Dating вече е достъпна в Европа и България

Тази седмица Facebook обяви, че разширява обхвата на услугата Facebook Dating и тя ще е достъпна в много европейски страни, включително и България. Компанията разкри, че от старта на функцията за срещи тя е успяла да създаде 1.5 милиарда съвпадения на потребителските профили в страните, в които е била налична първоначално (20 на брой).

Facebook Dating позволява на потребителите да създадат свои профили, с които след това да потърсят романтични партньори. Сред функциите са възможност за създаване на Stories, Secret Crush за потенциални връзки с хора, които вече познавате във Facebook, споделяне на събития и групи за откриване на хора с подобни интереси и дори функция за виртуални срещи.

Компанията посочва, че няма да препоръчва на потребителите като потенциални съвпадения техните актуални приятели във Facebook, а освен това няма да ги известява, ако сте се включили в Dating. В допълнение цялата информация за вашата активност в услугата ще е скрита от вашия новинарски поток. Facebook Dating вече е достъпна и в България и може да бъде открита в мобилното приложение на социалната мрежа.

Източник: Facebook

  • И къде я намери, при мен я няма
    Стилиянов
  • Намерих я.
    Cawo
  • Само аз ли не намирам тази услуга в приложението?
    Cawo