Финалната версия на MIUI 11 достига до още 12 смартфона

Финалната версия на MIUI 11 достига до още 12 смартфона

Xiaomi започва разпространението на финалната версия на графичния потребителски интерфейс MIUI 11, който е базиран на Android, до още 12 свои смартфона в Китай. Очакваме софтуерът скоро да достигне и до международните версии на включените в списъка устройства. Версията на интерфейса не е обвързана с тази на операционната система, а на този етап това означава, че моделите няма да получат Android 10 с него.

Ето и списък с моделите, които получават достъп до новия софтуер: Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Mi 6, Mi Mix 2, Redmi Note 7, Mi CC9, Mi 9, Redmi K20 Pro, Redmi 6 Pro, Mi Note 3, Redmi S2, Redmi Note 5A и Redmi 7A. Това е втората вълна, след като през миналия месец китайците пуснаха новия скин за редица други устройства. Очаква се още през настоящия месец процесът да продължи с още от смартфоните на компанията.

Източник: Weibo

Оферти на деня

  • Аз от понеделник съм с MIUI 11, и мога да кажа, че съм доста впечатлен. Да, все още е на Android 9, но промените са доста големи. Харесват ми изчистените менюта, новите икони, и други. Даже живота на батерията е същия като преди.
    Dubspace