Финалната версия на MIUI 11 достига до още 12 смартфона

Xiaomi започва разпространението на финалната версия на графичния потребителски интерфейс MIUI 11, който е базиран на Android, до още 12 свои смартфона в Китай. Очакваме софтуерът скоро да достигне и до международните версии на включените в списъка устройства. Версията на интерфейса не е обвързана с тази на операционната система, а на този етап това означава, че моделите няма да получат Android 10 с него.

Ето и списък с моделите, които получават достъп до новия софтуер: Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Mi 6, Mi Mix 2, Redmi Note 7, Mi CC9, Mi 9, Redmi K20 Pro, Redmi 6 Pro, Mi Note 3, Redmi S2, Redmi Note 5A и Redmi 7A. Това е втората вълна, след като през миналия месец китайците пуснаха новия скин за редица други устройства. Очаква се още през настоящия месец процесът да продължи с още от смартфоните на компанията.

Източник: Weibo

  • Аз от понеделник съм с MIUI 11, и мога да кажа, че съм доста впечатлен. Да, все още е на Android 9, но промените са доста големи. Харесват ми изчистените менюта, новите икони, и други. Даже живота на батерията е същия като преди.
    Dubspace