Foxconn наема още работници за асемблирането на новите модели iPhone

Foxconn Electronics са започнали масовото наемане на нови работници за асемблирането на новите модели iPhone, които ще бъдат представени през септември. Според информация на изданието Economic Daily News компанията в момента търси нови служители за своите заводи в китайския град Джънджоу. За целта от Foxconn предлагат бонуси в размер на до 2000 юана (295 долара) на служителите, които подновяват своите договори. Именно заради високите предварителни разходи по асемблирането на iPhone X през миналата година Foxconn отчете по-ниска от очакваната печалба. В резултат сега компанията е възприела нова бюджетна политика и е въвела по-стриктен контрол на разходите. Кампанията по наемане на нови работници се очаква да продължи до ноември.

Източник: DigiTimes

  • А защо не във България? Само китайците ли трябва да работят? Само те ли са хора??(no)
    apolon25
  • Ти поне направи ли си труда прочетеш статията за която съм направил коментар?!?! Знам, че там в северозапада ви е трудно и ви съчувствам за което, но това не ви отменя правото да сте поне малко интелигентни!
    PoceH_BS
  • Новите изгнили пръчи се очаква да са по-еФтини от X-a, ама това няма да е за сметка на изгнилата компания както се вижда.
    PoceH_BS