В Китай Samsung Galaxy Fold се разпродаде за по-малко от 5 минути

В Китай Samsung Galaxy Fold се разпродаде за по-малко от 5 минути

След като смартфонът със сгъваем екран Samsung Galaxy Fold трябваше да премине през конструктивни подобрения поради проблеми с някои от тестовите бройки, устройството изглежда се радва на успешен пазарен дебют. Моделът е достъпен от септември в Южна Корея, а отскоро може да бъде закупен и в България.

В края на миналата седмица Samsung започна и доставките в Китай, където всички наличности на устройството с цена 15 999 юана (2074 евро) са били разпродадени за пет минути. За съжаление, корейците не споделят колко бройки са били продадени, от което бихме могли да съдим по-добре за интереса към смартфона в страната.

Samsung Galaxy Fold предлага 7.3" основен OLED дисплей с резолюция 2152х1536 пиксела, а в затворено състояние е достъпен външен 4.6" OLED панел. На разположение са още 12GB RAM, 512GB вградена памет, осемядрен чипсет и точно 6 камери – 4 са достъпни в затворено състояние, а две – в отворено. Устройството има и батерия с капацитет 4380 mAh.

Източник: Weibo

Препоръчани оферти

  • Много бих искал и аз да се докопам до една бройка, но 5000+ лева си е една сериозна сума за телефон... За тези пари спокойно човек може да си купи геймърски лаптоп, 4К телевизор от Сони, висок клас смартфон, че и смарт часовник към него. :D
    Ванката