Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове

Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове

Очаква се Samsung да представи Galaxy S11 в началото на следващата година, но това не пречи вече да разполагаме с ранна информация за серията. В случая Sammobile споделят детайли в какви цветове можем да очакваме бъдещите устройства. Сред тях са вече познатите ни син, розов, черен и бял - тези варианти вече са налични при Galaxy Note 10, като включват и думата Aura, което може да бъде запазено и при Galaxy S11.

Ако това е така, най-вероятно ще видим и цветовия вариант Aura Glow, който е популярен сред потребителите, избрали Galaxy Note10. Междувременно наскоро се появи и информация за опциите при паметта на Galaxy S11, която можете да си припомните тук.

Източник: Sammobile

Препоръчани оферти

  • Samsung си се развиват много правилно, за разлика от много (всички) други ... 🙄 . Добри флагмани, много модели в средния клас, модели с 5G - вече () имат продадени около 2 милиона 📲 , модели с E-sim, модели с крипто портфейл, изобщо - не напразно са 1⃣ ... 🤓 .
    Kuzmanow
  • Премахването на 3.5мм жак си е драма, но чак да става като Айфон... Това че има нишови потребители които държат на жака е факт, но е факт че масовият потребител не може/или не иска/ да направи разлика между тези и онези слушалки, няма кой редови потребител да ти кажа, че тези слушалки имат силни средни, слаб е във високите и т.н. Нормално е да губиш Samsung Pay след руут, Самсунг не искат заради руутва някой да достигно до банковите ти карти и да дискредитираш целият бранд. Върви обяснявай после на редовият потребител, че са хакнали руутнат телефон - от къде трябва да го захванеш това обяснение, от "Какво е операционна система" :D Очаквам нещо повече от Самсунг, защото все още съм си със S8, а до момента ги сменях всяка година, вече не се чувствам изкушен да ги сменям, единствено рам паметта ме блазни, но не си струва разходите. Не винете Самсунг за липса на иновации, цяла индустрия е леко зациклила, няма някакви драстични иновации които да променят преживяването значително. Вижте Епъл какъв айфон пусна тази година, с хардуер на топ андроид от 2017 година и визия на айфон от 2013. Huawei ще пропаднат, ако не измислят някаква вратичка със гугъл приложенията. Какъв висок клас андроид, като нямаш достъп до гугълските приложения и най-вече Play store. Търговската война САЩ-Китай ще им се отрази зле тази есен.
    martinrachev
  • Дано да е под 3000 лева :) Както се казва в едно виде, Самсунг започна да става това което е Ай фон за феновете на IOS.
    frank zappa