Samsung Galaxy S11 може да предложи много опции по отношение на паметта

Samsung Galaxy S11 може да предложи много опции по отношение на паметта

Макар до премиерата на Galaxy S11 да има още доста време вече започваме да получаваме и първите детайли около бъдещите флагмани на Samsung. Според информация на Sammobile Samsung ще предложи четири опции по отношение на вградената памет на устройствата - 128GB, 256GB, 512GB и 1TB. Доста вероятно е корейците да използват памет от тип UFS 3.0, каквато е налична и в Galaxy Note10.

От изданието са се сдобили с информация за общо три модела в серията, като SM-G981 ще предложи избор между 128GB и 512GB памет за файлове, SM-G986 - 128, 256 и 512GB, а SM-G988 ще включва и опция с 1TB. Все още няма яснота дали Galaxy S11 ще разполага със слот за microSD карти. Според източници на Sammobile корейците са обмисляли да добавят опции със 128GB и 1TB вградена памет при Galaxy Note10, но това не е било направено.

Източник: Sammobile

Препоръчани оферти

 • Коментарът беше публикуван два пъти с натискането на бутона за приемане. Вероятно бъг в системата.
  MEnergy
 • Без да коментирам може би най-добрите им по качество екрани в мобилен телефон и едни от най-добрите камери, Samsung остават марка за масите, същите като Apple (за справка държави като САЩ, че и цяла Северна Америка). Аз, обаче, още си държа като втори телефон апарат с 2560 х 1440 резолюция екран (а не HD+ и странни съотношения), фронтални стерео говорители, аудио жак и втори допълнителен аудио чип за качество с Орео. Следващият ми основен апарат ще е ROG II вероятно 512GB, но аз си разбирам, че съм нишов потребител. Никога не съм робувал на марки и модели, а само на качество и удоволствие от полученото. Безжичното аудио не само е некачествено, но и с чиповете и адаптера. Аз си ползвам телефона интензивно за медия, игри, медии, ефирно слушане на музика on-the-go, даже виртуална реалност. Не харесвам дупки/изрязвания и извити екрани. Не съм доволен от софт. поддръжка и актуализации на Samsung, имам няколко техни телефона. Въобще не виждам, какво може да ме накара да забозавя отново в стадото от Samsung-и и умиращите LG, Sony, а даже и Huawei, макар че за последните не съм категоричен, защото за разлика от Samsung, с всеки нов модел изкарват поне по няколко иновации, освен страхотните камери. Заедно с най-големите батерии. Рязането на съществуващи екстри не е иновация - при това за повече пари.
  MEnergy
 • Не е така приятелю s6 edge е най-тънкия и пак има жак. Просто се вижда, че копират ябълките. Друго зареди което освен жака, няма да си купя Самсунг е: Рутването през ОДИН и моменталната загуба на приложения като Самсунг Пей зарвси Кнокс Войд, при операционна система с отворен код.Малко по-малки ще махнат и мемори картата и целта на Самсунг е да контролират на 100% клиентите си - нещо като в затвор....Следващият ми телефон със сигурност няма да е Самсунг.
  Mkk1
 • Каквото и да направят, ще се купува :D

  Яд ме е само, че премахват завинаги жака за слушалки, но какво да се прави, нали трябва да стават все по-тънки.

  ПС. Защо ми изчезна част от мнението и сега се наложи да го пренапиша? Нещо да няма проблеми с емотиконките, като пускам новината?
  Ванката