Samsung Galaxy S11 може да предложи много опции по отношение на паметта

Макар до премиерата на Galaxy S11 да има още доста време вече започваме да получаваме и първите детайли около бъдещите флагмани на Samsung. Според информация на Sammobile Samsung ще предложи четири опции по отношение на вградената памет на устройствата - 128GB, 256GB, 512GB и 1TB. Доста вероятно е корейците да използват памет от тип UFS 3.0, каквато е налична и в Galaxy Note10.

От изданието са се сдобили с информация за общо три модела в серията, като SM-G981 ще предложи избор между 128GB и 512GB памет за файлове, SM-G986 - 128, 256 и 512GB, а SM-G988 ще включва и опция с 1TB. Все още няма яснота дали Galaxy S11 ще разполага със слот за microSD карти. Според източници на Sammobile корейците са обмисляли да добавят опции със 128GB и 1TB вградена памет при Galaxy Note10, но това не е било направено.

Източник: Sammobile

 • Коментарът беше публикуван два пъти с натискането на бутона за приемане. Вероятно бъг в системата.
  MEnergy
 • Без да коментирам може би най-добрите им по качество екрани в мобилен телефон и едни от най-добрите камери, Samsung остават марка за масите, същите като Apple (за справка държави като САЩ, че и цяла Северна Америка). Аз, обаче, още си държа като втори телефон апарат с 2560 х 1440 резолюция екран (а не HD+ и странни съотношения), фронтални стерео говорители, аудио жак и втори допълнителен аудио чип за качество с Орео. Следващият ми основен апарат ще е ROG II вероятно 512GB, но аз си разбирам, че съм нишов потребител. Никога не съм робувал на марки и модели, а само на качество и удоволствие от полученото. Безжичното аудио не само е некачествено, но и с чиповете и адаптера. Аз си ползвам телефона интензивно за медия, игри, медии, ефирно слушане на музика on-the-go, даже виртуална реалност. Не харесвам дупки/изрязвания и извити екрани. Не съм доволен от софт. поддръжка и актуализации на Samsung, имам няколко техни телефона. Въобще не виждам, какво може да ме накара да забозавя отново в стадото от Samsung-и и умиращите LG, Sony, а даже и Huawei, макар че за последните не съм категоричен, защото за разлика от Samsung, с всеки нов модел изкарват поне по няколко иновации, освен страхотните камери. Заедно с най-големите батерии. Рязането на съществуващи екстри не е иновация - при това за повече пари.
  MEnergy
 • Не е така приятелю s6 edge е най-тънкия и пак има жак. Просто се вижда, че копират ябълките. Друго зареди което освен жака, няма да си купя Самсунг е: Рутването през ОДИН и моменталната загуба на приложения като Самсунг Пей зарвси Кнокс Войд, при операционна система с отворен код.Малко по-малки ще махнат и мемори картата и целта на Самсунг е да контролират на 100% клиентите си - нещо като в затвор....Следващият ми телефон със сигурност няма да е Самсунг.
  Mkk1
 • Каквото и да направят, ще се купува :D

  Яд ме е само, че премахват завинаги жака за слушалки, но какво да се прави, нали трябва да стават все по-тънки.

  ПС. Защо ми изчезна част от мнението и сега се наложи да го пренапиша? Нещо да няма проблеми с емотиконките, като пускам новината?
  Ванката