Вече можете да закупите Samsung Galaxy XCover Pro

В началото на годината Samsung представи най-новото попълнение в серията здрави смартфони Galaxy XCover – XCover Pro, а сега той вече е достъпен и в нашия онлайн магазин, наред с останалите канали за дистрибуция. Устройството разчита на LCD екран с диагонал 6.3 инча, резолюция Full HD+, съотношение на страните 20:9 и отвор в горния ляв ъгъл, в който е позиционирана 13MP селфи камера.

Препоръчани оферти

Основните параметри включват чипсет Exynos 9611, 4GB RAM, 64GB памет за файлове, сменяема батерия с капацитет 4020 mAh и поддръжка на бързо зареждане при 15W. В софтуерно отношение е налична Android 9.0 с One UI. Основната камера на устройството е двойна и включва 25MP главен сензор и 8MP с ултраширокоъгълен обектив. Сред останалите черти на смартфона са още четец за отпечатъци в бутона за включване и два програмируеми хардуерни бутони.

Налична ще е функционалност „Push To Talk“ за изпращане на кратки гласови съобщения, която поддържа и функцията walkie talkie в Microsoft Teams. Очаквано Galaxy XCover Pro ще има сертификация IP68 за прахо- и водоустойчивост, както и ще отговаря на военните стандарти MIL-STD-810.