Samsung Galaxy S20 Ultra ще е по-здрав от Galaxy S20 и S20+

До премиерата на серията Galaxy S20 остават няколко седмици и както е тръгнало, до нея ще сме научили всичко за моделите в нея. Поредната порция информация за новите флагмани на Samsung идва пак от Макс Уайнбах от XDA Developers, който в Twitter разкрива, че премиум устройството Galaxy S20 Ultra ще има стоманена рамка. Това ще е ъпгрейд спрямо алуминиевите рамки, които досега ползваше компанията в своите модели.

Очевидно другите телефони в серията ще продължат да разчитат на алуминиеви компоненти. Стоманата не само ще допринесе за премиум усещането на Galaxy S20 Ultra, но и ще повиши неговата здравина, защото този материал е по-устойчив на надраскване и огъване от алуминия. Стоманата обаче се обработва по-трудно и по-скъпо, което е една от причините да не се среща често в смартфоните. Засега главно Apple разчита на стомана в премиум смартфоните от серията iPhone.

Подобрената конструкция на Galaxy S20 Ultra и другите технологични добавки ще даде основание на Samsung да постави и по-висока цена на телефона. Преди дни се появи информация, че цената на 5G версията на устройството ще е около 1300 евро. Друга информация от Макс Уайнбах разкрива, че по подразбиране всички устройства от серията ще са с честота на опресняване на дисплея 60Hz, но при желание потребителите ще могат да превключат на 120Hz. Това вероятно се прави с цел пестене на енергия.

  • Баба ти е грозотия Брутално грозен е
    Dan4o13
  • Баба ти е грозотия
    milenski73
  • Каква е тази грозотия?
    В@НК0