Основната камера на Samsung Galaxy Z Flip може да е с резолюция 12MP

Основната камера на Samsung Galaxy Z Flip може да е с резолюция 12MP

Очакваме заедно със серията смартфони Galaxy S20 на 11 февруари Samsung да представи и нов модел със сгъваем екран, който най-вероятно ще носи името Galaxy Z Flip. За разлика от наличния към момента Galaxy Fold, бъдещото устройство ще е с вертикално сгъване. Сега благодарение на лийкъра Ишан Агравал научаваме и за нови интересни детайли от очакваните му параметри.

Препоръчани оферти

Изглежда основната камера ще разполага с 12-мегапикселов сензор, а не както се очакваше досега  108-мегапикселов. Освен това според новите данни моделът може да предложи още и Dynamic AMOLED екран с диагонал 6.7 инча, 10-мегапикселова селфи камера и 256GB памет за файлове. Изглежда устройството ще се предлага в черен и лилав цвят, освен вариантите в син, червен и розов, които ще са достъпни в Южна Корея.

Сред останалите очаквани параметри на смартфона са батерия с капацитет 3300 mAh с технология за зареждане при 15W и дисплей с покритие от пластмаса и стъкло. Междувременно в началото на седмицата в Китай се появи и постер, който загатва за името на бъдещото предложение.