Google разкри как ще изглежда Pixel 4

Google разкри как ще изглежда Pixel 4

През последните дни в интернет се появи много информация за очакваната през есента серия смартфони Pixel 4, а освен това видяхме и рендър на задната част на един от моделите, който показа прилика с предполагаемия дизайн на iPhone 11. Междувременно Google явно е преценила, че в мрежата е изтекла достатъчно информация и реши да прекрати спекулациите, като ни покаже как ще изглежда Pixel 4.

Снимката показва задната част на устройството и изненадващата зона за камерата, която е с квадратна форма. В нея забелязваме два обектива, светкавица и няколко други сензори. Сензор за отпечатъци липсва, което подсказва, че той може да е вграден в дисплея или пък да е заменен от друго решение за биометрична автентификация. Вчера видео на Unbox Therapy подсказа, че Pixel 4 XL няма да има изрязване в дисплея, а в рамката ще има система за лицево разпознаване.

Любопитно е, че компанията най-сетне е решила да добави втори сензор към основната камера, защото досега се придържаше към един, и то с отлични резултати. Софтуерните алгоритми за обработка на изображения на компанията успяха да осигурят впечатляващи кадри само с един сензор и е интересно да разберем как добавянето на втори ще подобри фотографските способности на телефона. Надяваме се, че скоро ще научим повече детайли за устройството. Миналата година всичко за Pixel 3 се знаеше месеци преди премиерата, а освен това в Украйна се появиха за продан бройки от открадната партида от завода на Foxconn.

Оферти на деня

 • С тоя котлон който и да се включи е гепил от huawei mate 20... Ама коги американците гепят всичко живо си мълчи.
  Вито
 • -
  npet
 • По всичко изглежда, че тази година ще има цели 5 модела iPhone XI, три със iOS и два със андроид :lol: :lol: :lol:
  iWolff
 • Ти да видиш колко много прилияча на прототипа на iPhone XI ;)
  amato