Хардуерната клавиатура за Galaxy Note 5 е реална

Хардуерната клавиатура за Galaxy Note 5 е реална

Устройствата с хардуерни клавиатура стават все по-малко и засега присъстват главно в портфолиото на канадската компания BlackBerry. Samsung също смята, че този тип на въвеждане на информация все още е търсен от професионалистите и това е причината да представи аксесоар с допълнителна клавиатура за Galaxy Note 5 и Galaxy S6 еdge+. Устройството не използва безжична връзка – поставя се върху екрана, а смартфона разпознава наличието му и автоматично променя интерфейса, за да остане видимо всичко. Натискането на бутоните се отчита при допирането им до дисплея, а когато не се използва, клавиатурата може да бъде поставена върху задния панел, за да не пречи.

 • Не виждам причина толкова да го отхвърляте, като възможност. Аз даже бих казал, че е много разумно предложение, като аксесоар и съм сигурен, че ще е много по-удобно за писане отколкото по тъча. Пък и е по желание, за който иска ;)
  Tadj
 • Не мога да повярвам, че тази грозна и боклучава клавиатура наистина е аксесоар към новите бижута на Самсунг. А и на кой изобщо му трябва хардуерна клавиатура? Нещо се застраховат срещу слайдъра на блекбери ли какво?
  board
 • Дори на презентацията се изсмяха на тая клавиатура, чудят се от къде да вадят пари... Изглежда супер грозно и антично.
  Holon
 • наистина изглежда меко казано ,,грозно,, на снимката. Дано на живо е по-добре, че дори няма нищо общо със стила на Блекбъри, по скоро прилича на някой от моделите на Нокия които бяха с клавиатура и тъчскрийн едновременно. ;D
  feuer34