Появи се снимка на Sony Xperia Z5 Plus

Появи се снимка на Sony Xperia Z5 Plus

Наскоро видяхме изображения на очакваните Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact, но освен тях се носят слухове и за дебюта на по-голямо устройство в класа на фаблетите. За него досега нямаше много информация, но междувременно в китайски сайтове се появи снимка, която може би ни дава първи поглед към хардуерния дизайн. Смартфонът е с кодово име S70+ и най-вероятно ще се появи на пазара като Xperia Z5+.

Не е изключено да има дисплей с 4К резолюция, което наскоро беше подсказано от UAProf профил на устройство с номер Sony E68XX (E6833, E6853 E6883), макар че това не е неоспоримо доказателство за включването на подобен дисплей. Изображението показва смартфон, който до голяма степен ще следва дизайна OmniBalance на Xperia Z3+, така че поне в това отношение няма да има изненади.

Въпреки ниската резолюция върху дясната страна на корпуса може да се различи по-голяма продълговата зона, която най-вероятно съдържа сензор за пръстови отпечатъци. Такъв вече видяхме в снимките на Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact и той ще замени характерния за телефоните на Sony страничен бутон за включване. Засега не е ясно дали ще видим устройството в началото на септември по време на изложението IFA 2015.

Източник

  • С какво по дяволите това е по-различно от предишните модели на Сони ??... един сензор за отпечатъци и по-голяма резолюция ? боже..
    bizz1@mail.bg
  • Този е следващия ми телефон. За мен най-добрия дизайн правят от Сони.
    Gosheto08
  • Щом Епъл е използвала веднъж нещо, всички са след нея, било то и една думичка само. Както беше с Touch Id, с Apple Pay, така ще бъде и с Force Touch.
    Holon