HMD Global представя новите смартфони с марката Nokia на 22 септември

HMD Global представя новите смартфони с марката Nokia на 22 септември

В очакване сме на премиерата на редица нови телефони с марката Nokia, като от HMD Global планират виртуално събитие на 22 септември, на което изглежда ще ги видим. От компанията споделят, че ще имат много специален гост и ще открият нова глава в историята на смартфоните с марката.

Сред новите попълнения очакваме и Nokia 7.3, който по данни на Nokia anew ще дебютира именно на това събитие. За жалост, изглежда бъдещият флагман Nokia 9.3 ще бъде анонсиран по-късно през годината. Освен Nokia 7.3 според слуховете може да видим още моделите Nokia 6.3, 3.4 и 2.4.

Nokia 7.3 се очертава като достъпен модел с 5G свързаност, а 6.3 ще е с 4G и чипсет Snapdragon 670/675/730, като ще предложи четворна основна камера. Следващият флагман на компанията – Nokia 9.3 PureView, може да има камера със 108MP сензор и да записва видео с резолюция до 8K при 30 кадъра в секунда.

Източник: 91mobiles

  • Наистина са много зле тази година. Сега сме септември а са изкарали едва един модел среден клас. Всики други модели са Индия.(заради ниската цена). Нокия 9,3 се разработва вече 2 години и не са готови.
    NIkolay Nuk
  • Предполагам пак същите сапунерки като до сега, нямат един хубав телефон, все евтини с гадни екрани, LCD вече само те ползват
    dani1974