Няколко нови издръжливи модела Ulefone са налични при нас

Няколко нови издръжливи модела Ulefone са налични при нас

От днес при нас можете да откриете няколко от актуалните модели на Ulefone, компанията, която специализира в създаването на здрави смартфони. Това са общо четири нови телефона, като три от тях са в серията Armor, а последният е бюджетният Note 8.

Ulefone Armor 9E предлага IPS екран с диагонал 6.3 инча, резолюция Full HD+ и капковиден прорез, в който е поместена 8-мегапикселова селфи камера. Сред основните параметри са чипсет Helio P90, 8GB LPDDR4 RAM, 128GB разширяема памет от тип UFS2.1 и батерия с капацитет 6600 mAh с технология за бързо зареждане 18W.

Основната камера включва 64MP сензор ISOCELL Bright GW1, 8MP с широкоъгълен обектив и два 2-мегапикселови. Освен това моделът поддръжа и работа с ендоскоп. Телефонът има рейтинги IP68 и IP69K за прахо- и водоустойчивост. Освен това той отговаря и на военните тестове за издръжливост MIL-STD-810G. Налични са още двубандов Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, NFC, USB Typ-C порт и програмируем хардуерен бутон.

Следва още един модел от серията Armor, а именно Ulefone Armor 8, който включва 6.1-инчов дисплей с резолюция HD+ и капковиден прорез за 8-мегапикселова селфи камера. Тук откриваме чипсет Helio P60, 4GB LPDDR4x RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 5580 mAh с технология за бързо зареждане 15W.

Основната камера включва 16MP сензор, 5MP за макроснимки и 2MP за боке ефекти. Моделът разполага със същите сертификации за защита като при Armor 9E. Сред параметрите е и поставен отстрани на конструкцията четец на отпечатъци. Смартфоните от тази серия се отличават с подсилена конструкция с гумирани и метални елементи.

Третото попълнение също е в серия Armor, като това е Armor X5 Pro. Телефонът предлага 5.5-инчов екран с дисплей HD+ и поставена над него 5-мегапикселова селфи камера. В основата на устройството са чипсет Helio A25, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 5000 mAh.

Основната камера е скромна и се състои от 13MP сензор и 2MP за боке ефекти. Откриваме и същите рейтинги IP68 и IP69K за прахо- и водоустойчивост. Освен това той отговаря и на военните спецификации за издръжливост MIL-STD-810G.

Последният от новите телефони не е в серията издръжливи модели, като той е сред най-достъпните телефони на компанията. Тук е използван 5.5-инчов дисплей с резолюция 442 x 960 пиксела, сериозни по размер странични рамки и капковиден прорез за 2MP селфи камера. Телефонът е с чипсет MediaTek MT6580, 2GB RAM, 16GB разширяема памет и батерия с капацитет 2700 mAh. В софтуерно отношение е използвана Android 10 Go Edition.