Няколко нови издръжливи модела Ulefone са налични при нас

От днес при нас можете да откриете няколко от актуалните модели на Ulefone, компанията, която специализира в създаването на здрави смартфони. Това са общо четири нови телефона, като три от тях са в серията Armor, а последният е бюджетният Note 8.

Ulefone Armor 9E предлага IPS екран с диагонал 6.3 инча, резолюция Full HD+ и капковиден прорез, в който е поместена 8-мегапикселова селфи камера. Сред основните параметри са чипсет Helio P90, 8GB LPDDR4 RAM, 128GB разширяема памет от тип UFS2.1 и батерия с капацитет 6600 mAh с технология за бързо зареждане 18W.

Основната камера включва 64MP сензор ISOCELL Bright GW1, 8MP с широкоъгълен обектив и два 2-мегапикселови. Освен това моделът поддръжа и работа с ендоскоп. Телефонът има рейтинги IP68 и IP69K за прахо- и водоустойчивост. Освен това той отговаря и на военните тестове за издръжливост MIL-STD-810G. Налични са още двубандов Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, NFC, USB Typ-C порт и програмируем хардуерен бутон.

Следва още един модел от серията Armor, а именно Ulefone Armor 8, който включва 6.1-инчов дисплей с резолюция HD+ и капковиден прорез за 8-мегапикселова селфи камера. Тук откриваме чипсет Helio P60, 4GB LPDDR4x RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 5580 mAh с технология за бързо зареждане 15W.

Основната камера включва 16MP сензор, 5MP за макроснимки и 2MP за боке ефекти. Моделът разполага със същите сертификации за защита като при Armor 9E. Сред параметрите е и поставен отстрани на конструкцията четец на отпечатъци. Смартфоните от тази серия се отличават с подсилена конструкция с гумирани и метални елементи.

Третото попълнение също е в серия Armor, като това е Armor X5 Pro. Телефонът предлага 5.5-инчов екран с дисплей HD+ и поставена над него 5-мегапикселова селфи камера. В основата на устройството са чипсет Helio A25, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 5000 mAh.

Основната камера е скромна и се състои от 13MP сензор и 2MP за боке ефекти. Откриваме и същите рейтинги IP68 и IP69K за прахо- и водоустойчивост. Освен това той отговаря и на военните спецификации за издръжливост MIL-STD-810G.

Последният от новите телефони не е в серията издръжливи модели, като той е сред най-достъпните телефони на компанията. Тук е използван 5.5-инчов дисплей с резолюция 442 x 960 пиксела, сериозни по размер странични рамки и капковиден прорез за 2MP селфи камера. Телефонът е с чипсет MediaTek MT6580, 2GB RAM, 16GB разширяема памет и батерия с капацитет 2700 mAh. В софтуерно отношение е използвана Android 10 Go Edition.