Honor 20 Pro получи сертификация от Google, вече може да се продава в Европа

Honor 20 Pro получи сертификация от Google, вече може да се продава в Европа

Няколко дни след официалната премиера на серията Honor 20 се появи информация, че флагманското устройството в нея - Honor 20 Pro, все още няма сертификация от Google и не може да се продава в Европа. Тогава споменахме, че до началото на юли, когато беше планиран стартът на продажбите тук, има достатъчно време и компанията може да уреди всички технически подробности. Оказва се, че това е точно така. Според информация от италианския сайт HDblog Honor вече има всички необходими одобрения от страна на Google и вече няма пречки пред пускането на телефона в Европа.

Засега няма подробности за старта на продажбите на нашия континент, но предполагаме, че те все пак ще започнат по някое време през следващия месец. Междувременно се появи информация, че Huawei ще следи внимателно търсенето на серията Honor 20 извън Китай, за да може да направи необходимите корекции. Моделът Honor 20 ще се продава в Европа от края на тази седмица, след като за две седмици продажбите му в Китай достигнаха 1 милион броя.

Източник: HDblog

Оферти на деня

 • Вече почвами да се чувствам, все едно отварям сайта huaweibulgaria.com :roll: Нормално.. В момента това е водеща тема.. Като има събития на Samsung и Apple, тогава те доминират новините. Подобен е и случаят с Тръмп. Ако той каже нещо, всички международни медии от началото до края гърмят TRUMP Че то е водеща тема от момента, в който Huawei започнаха да харчат сума ти пари за реклама, част от които се наливат и в този сайт. :D
  muamamu1
 • Тази е написана, чака се само коректор да я провери.. Huawei - 8 :)

  Просто ми направиха впечатление 4-те днешни новини - операторите в UK ползват тяхно оборудване, щатските поизводители на чипове лобират за тях, Honor 20 се радва на добри продажби, сертифициран е за Европа... абе всичко е цветя и рози.
  Просто съвета ми е, да се миксират поне малко положителни и отрицателни новини, за да не изглежда пристрастно. А че ще се пише за Huawei е ясно и нормално.
  board
 • Иначе липсват новините че Хуавей отчитат спад от 40% за миналия месец. Почти не могат да закупят компоненти и да реализират продажби.
  Също така се приготвят за спад в продажбите в размер на 60% в световен мащаб.

  Линк: https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/06/17/3926395_sankciite_na_sasht_shte_ni_struvat_30_mlrd_obiavi/?ref=home_main_news
  Тази е написана, чака се само коректор да я провери..
  mishobehar
 • Ето, гледам на каква тема са статиите в момента първа страница, 17.06.2019, 17:16 часа:
  Huawei -7
  Samsung - 5
  Xiaomi - 3
  Apple - 2
  Motorola -2
  Asus - 1
  От рождения ден - 2
  Kai OS - 1
  Adobe - 1
  5G в Корея - 1
  Да, нормално е сега да се пише повече за Huawei, но се пише и за други теми. :)
  Ще почнат и на Apple лийковете да излизат, тогава повече за iPhone ще се пише.. Но да, тези теми привличат доста голям интерес.. Гледах и в Google Trends, щом и във Великобритания е имало момент в който се е търсило повече Huawei от Apple, значи наистина хората се интересуват.
  mishobehar
 • -
  npet
 • Вероятно е така. Разбирам, че новините по темата са актуални и привличат интерес, но все пак не трябва да се прекалява.
  board
 • Вече почвами да се чувствам, все едно отварям сайта huaweibulgaria.com :roll: Нормално.. В момента това е водеща тема.. Като има събития на Samsung и Apple, тогава те доминират новините. Подобен е и случаят с Тръмп. Ако той каже нещо, всички международни медии от началото до края гърмят TRUMP
  mishobehar
 • Вече почвами да се чувствам, все едно отварям сайта huaweibulgaria.com :roll:
  board
 • Какво само ни занимавате с този китайски боклук.IPS дисплей, без жак, без мемори карта, нама Горила глас, не е водо устойчив, PDAF камера. Даже са му много тези пари. Купете си Galaxy s8/9+ за тези пари, сто класи отгоре...
  Mkk1