HTC DLX обещава 12МР камера, 5" дисплей и голяма батерия

HTC DLX обещава 12МР камера, 5
Вече сме писали за слуховете, че HTC работи по смартфон с 5" дисплей, който ще конкурира устройства като Samsung Galaxy Note II, но досега детайлите около устройството не бяха кой знае колко. Благодарение на един от уважаваните участници във форумите на XDA-Developers вече може да отметнем и това. Става дума за потребител с псевдоним Foоtball4PDA, който очевидно получава ранен достъп до софтуера за телефоните на HTC - наскоро от него дойде и подробната информация за One X+ преди премиерата на устройството. В допълнение на него дължим и възможността за инсталация на Android 4.1 в някои варианти на HTC One X.

Този път той отново използва Twitter, за да сподели данни за очаквания смартфон на HTC, който по-всичко личи има потенциала да върне позагубените пазарни позиции на компанията. Характеристиките се покриват и с по-рано появилите се в интернет. Според информацията устройството ще се казва HTC DLX и ще заложи на четириядрен процесор Snapdragon S4 Pro с честота 1.5GHz. Освен това очакваме 5" дисплей с full HD резолюция, 1.5GB RAM, 16GB вградена памет и две камери с резолюция 12MP и 2MP. Батерията е с капацитет 2500 mAh, а версията на Android е 4.1.2. Засега не знаем кога ще видим премиерата на модела, но след скорошното представяне на One X+ нищо чудно тя да е запазена за мобилния конгрес през февруари.

  • [Quote] HTC работи по смартфон с 5" дисплей, който ще конкурира устройства като Samsung Galaxy Note II[/Quote] Не разбирам защо този телефон се представя като пряк конкурент на Note 2, при положение че дисплея му като размер ще е много по-близък до S3? Иначе страхотни характеристики. Все пак се чудя има ли изобщо смисъл от full HD дисплей в телефон, определено ще ми е интересно да го видя.
    board
  • Аз като ви казвам, че няма по-добър телефон от нокия 3310, вие не вярвате... Цял живот верен и операционната му система е супер, ъпдейти на време, камерата е много добра.Процесора се справя отлично и с мултитаскинга....какво искате повече не ви знам.
    Victormihov
  • То и Лумия 920 е дпбро решение но пък е тежко и китайско
    t1ri