Появи се Android 4.1 за някои варианти на HTC One X

Появи се Android 4.1 за някои варианти на HTC One X
HTC обеща да стартира ъпдейта до Android 4.1 за HTC One X през този месец, което най-вероятно ще стане, след като започнат доставките на модела One X+, който ще се продава с най-новата версия на платформата. Ако не ви се чака да получите обновяването и имате експериментаторски дух, от XDA-Developers имат изненада. Във форума се появи ROM файл с Android Jelly Bean за One X, които могат да се инсталират и без да се чака HTC. Уловката е, че засега софтуерът работи само за определени варианти на телефона с чип NVIDIA Tegra 3, но сред тях са и продаваните в България. В интерес на истината тази версия е базирана на Android 4.1.1 от One X+. Процесът по инсталация не е много прост и затова го препоръчваме само на опитните във флашването на телефони с Android.

Подробни инструкции и връзка към файловете за изтегляне:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543

  • Защо цитираш избирателно само част от изречението? [Quote]Уловката е, [u]че засега[/u] софтуерът работи само за определени варианти на телефона с чип NVIDIA Tegra 3[/Quote] както и... [Quote]Ако не ви се чака да получите обновяването и имате експериментаторски дух, от [u]XDA-Developers[/u] имат изненада. Във форума се появи ROM файл с Android Jelly Bean за One X, които могат да се инсталират и без да се чака HTC[/Quote] тоест няма нищо официално пуснато а пак е изтекла някаква незавършена разработка която работи само с Tegra 3. Четете новините както ви отърва!
    AVKansazov
  • Остарелия Windows? Пич, запознай се малко повече с материята на Windows Phone, който Nokia и други производители разпространяват и тогава говори. Не за друго, а защото звучиш смешно...
    Wishmak3r
  • Да бе, гроздето е кисело и какво да си купя супер скъп i-пръчка, дето за най- малкото нещо бецален или отдавна остарелия windows дето даже Nokia не можа да вдигне?
    alexdevil