HTC One M8 и One M9 може би ще получат Аndroid 6.0 още този месец (обновена)

HTC One M8 и One M9 може би ще получат Аndroid 6.0 още този месец (обновена)

През този месец потребителите на отключените варианти на HTC One M8 и One M9 най-вероятно ще получат дългоочакваното обновяване до Аndroid 6.0, което вече е факт за варианта One M8 Google Play Еdition. Според информация от добре познатия ни потребител на Twitter @LlabTooFer Android 6.0 с интерфейса Sense 7.0 ще достигне до One M8 в Европа след около две седмици, а софтуера ще е с номер 6.12.401.x. Потвърждение дойде и от вицепрезидента по продуктовия мениджмънт в щатското подразделение на HTC Мо Верси, който писа в Twitter, че в момента се правят финални тестове и официалния ъпдейт ще бъде наличен много скоро.

До края на годината би трябвало да е готово и обновяването за по-новия One M9 или поне това е целта на инженерите на компанията що се отнася до варианта на телефона за Verizon, а в началото на следващата година ще е наличен и за клиентите на Sprint. По традиция отключената версия на телефоните получава първо новите версии на софтуера, което ни кара да мислим, че Android 6.0 ще достигне до One M9 в Европа още до края на месеца.

 

Ново

Добри новини за потребителите на One M8 - Мо Верси написа в Twitter, че всички тестове са приключили успешно и ъпдейта за телeфона до Android 6.0 ще бъде стартиран през следващите 24 часа. Става дума за Щатите, но другите региони едва ли ще се забавят много.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция