HTC One Mini 2 няма да има втора основна камера

HTC One Mini 2 няма да има втора основна камера
Комбинацията от две основни камери, която видяхме в HTC One (М8) засега няма да намери място в други телефони на компанията и особено в One Mini 2. Това подсказват нови снимки на устройството от @evleaks, които без изненада разкриват дизайн, подобен на този на One (M8). Според кадрите телефона ще се предлага в бяло, сиво и златисто. По-ранна информация разкри, че сред характеристиките на HTC One Mini 2 са 4.5" дисплей с резолюция 720p, microSD слот и четириядрен процесор Snapdragon 400, а основната камера ще е с резолюция 13МР.

 • На някой по-стар цифров фотоапарат може, обаче при еднакъв размер (Телефонни) на лещата, и аз не виждам как с 4 може да е по-качествено от 13 :)
  mkpetrov
 • Колега, можеш ли да дадеш пример коя 13 mpx -ова камера е по зле или равна на 4mpx, тъй като точно това беше и все още е проблема на htc one? Моля поясни.
  xpuc4o
 • Мегапикселите обаче често не играят първостепенна роля, това дали е 13 или 4 е относително, често тези, които имаха по малко мегапиксели бяха с по-добро качесвото или на почти същото ниво. Дали е така при тези модели ще се види. Но има само един начин да разберем- като изчакаме.:)
  geornnn
 • Не мога да ви разбера съфорумци, какво точно искате от един телефон, че само се оплаквате. Мини версията на htc даже за момента май ще е с по-хубава камера от основния флагман-13 срещу 4 mpx (woo) . А за Сонито мога да кажа само, че е възможно най-качествения телефон - мини версия на флагман- перфектна камера, дисплей, да не говорим за процесора, рам-та и това, че е водоустойчив(ама наистина)!
  xpuc4o
 • Сони разпродава наред част от бизнеса си. Не бих казал, че името ще има стойност в близко бъдеще. Жалко, но е факт. http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?17/63/49
  StefiMo
 • Имах [B]SXZ1[/B], качеството на звука беше средно към ниско ниво. Иначе изработката перфектна. Ако от [B]hTc[/B] бяха последвали примера на [B]Sony[/B], да направят умалено копие на флагмана си, със сигурност успеха им ще е по - голям.:)
  Ванката
 • Като гледам ревюто на Сони-то с тези слаби показатели за звук и от слушалки, и от говорител, и то си е провал. Жалко за наче впечатляващите резултасти в теста на батерията :)
  mkpetrov
 • вземи си Сони з1 Компакт най-доброто мини още поне година ! А това М8 мини нищо различно с М7 - без двойната камера за фокус и без ОСИ нов модел кат стария,изобщо пълен провал
  herr_stoycho