HTC Sensation XL залага на аудиотехнологиите на Beats Audio

HTC Sensation XL залага на аудиотехнологиите на Beats Audio
HTC обеща днес да ни изненада със специален продукт, свързан с мултимедийните забавления, и удържа на думата си - на специално събитие в Лондон компанията представи най-новия си телефон с аудиотехнологиите на компанията Beats Audio. Устройството се казва HTC Sensation XL и доскоро го познавахме под кодовото име Runnymede. Както очаквахме, става дума за вариант на HTC Titan, който използва платформата на Google. Телефонът ще се появи на пазара в Европа през ноември, а в нашия регион компанията ще го предлага и в лимитирана серия, която включва слушалки Beats Solo. Sensation XL е дебел едва 9,9 мм и разполага с 4,7" IPS екран, а музикалните му възможности се допълват от специални аудионастройки от Beats, които позволяват на потребителите да слушат музика по начина, по който създателят й е искал тя да бъде чута. В комплекта на телефона има слушалки urBeats, които са създадени специално за работа с въпросния аудиопрофил. Към тях е добавен микрофон и те могат да се използват за провеждане на разговори, а освен това има и бутони за управление на музикалното възпроизвеждане.

Потребителите могат и да изпращат препоръчана музика на приятели чрез sms, имейл или чрез Facebook профил. Приложението за редактиране на музика помага да се избере желана част от дадена песен и да се сложи като мелодия, когато някой точно определен човек звъни или изпрати sms. HTC Sensation XL има и 8МР камера с BSI сензор, f/2.2 обектив и 28 мм широкоъгълни лещи за по-голям обхват на изображенията и по-ясни снимки при слабо осветление. Видеорежимът позволява заснемане на 720р видео със стереозвук.

Смартфонът се задвижва от едноядрен процесор Qualcomm MSM 8255 с работна честота 1.5Ghz, който е допълнен от 768MB RAM, а освен това има и 16GB вградена памет за съхраняване на музика. За жалост няма опция за добавяне на още памет. Батерията е с капацитет 1600mAh.

  • [Quote]Интересен модел за хората, които[B] НЕ[/B] искат последните технологии...[/Quote]
    E34v8
  • Последните технологии? Кое пък тук е толкова високотехнологично?
    keyone
  • Уникалнооооо !!!
    Мартин Иванов