Huawei Mate 10 Pro с отлични резултати в тестовете на JerryRigEverything

YouTube каналът JerryRigEverything редовно провежда екстремни тестове за издръжливост на много популярни смартфони, а освен това ги разглобява, за да провери до каква степен подлежат на сервизиране от техните собственици. Поредният апарат, който бе подложен на такива изпитания, е Huawei Mate 10 Pro, който е актуалният флагмански фаблет на китайската компания и от няколко дни се продава в Щатите макар и не през местните мобилни оператори. В крайна сметка устройството се е представило повече от добре по време на изпитанията, въпреки че има стъклен заден панел.

Зак от JerryRigEverything посочва, че дисплеят на Mate 10 Pro е издръжлив на надрасквания поне колкото и останалите телефони от същия клас. При опитите за надраскване с нож на различни компоненти е бил постигнат успех само с пластмасовия слой върху сензора за отпечатъци. Това обаче не е повлияло на работата на самия сензор. Mate 10 Pro се е представил особено добре и при теста с нагряване на дисплея, като е издържал цели 40 секунди, преди да загуби цветовете си, което е един от най-добрите резултати в историята на канала. Устройството преминава без никакви проблеми през опитите за огъване.

 • Само тези можах да кача. Те са първите пробни снимки, които направих като купих телефона: https://imgur.com/Va5N1rC https://imgur.com/vNQ0QXW https://imgur.com/dNhgmJO И я ни кажи колко ти е голям 12 МР сензор, щом си мислиш, че снимките на сонито не ставали за нищо? А ето колко точки направи моя телефон на AnTuTu: https://imgur.com/a/5MbrJ Твоя дали ще направи като моя 191 000, а? Хайде като ще си ги мерим, да сме обективни накрая!
  Spikul
 • Не се сърда и смятам да спирам с излишните спорове.4 - 8 мб излизат обработените.Не видях нито една снимка от теб.
  BANANA_18
 • Шматарок, рядко се изказвам, но винаги от лични впечатления с определен телефон Залагаш ли си всичките мнения, който са сигурно и толкова тъпи и без връзка с темите като това и ще си изтриеш ли профила от сайта, като си много категоричен ? Че да ти постна фактура за Нот 8 на мое име
  rumbo
 • Да, не снима в RAW формат. Има и други програми за обработка, но това си е минус. А RAW формат имах на едно Fuji още преди 10 години и знам за какво е все пак този формат. Много добре знаеш за какво питам - колко излиза снимката обработена? Все едно да се хваля, че имам 4k дисплей, а ти нямаш. Това не е толкова важно. Исках да знам колко излиза като размер снимката ти просто. Edit: Явно няма да отговориш. Аз пък намерих http://www.photographyblog.com/reviews/huawei_mate_10_pro/image_quality/ Около 4 МВ са и за това се качват лесно. Явно си като малко дете и се сърдиш на всеки, който не ти харесва играчката.
  Spikul
 • RAW е 20-30 MB Сонито едва ли снима в този формат...
  BANANA_18
 • Мейта бил по-добър, но неясно в какво - ок. Наистина съм любопитен да ми кажеш колко МВ излиза една твоя снимка.
  Spikul
 • Както казах,в китай се прави също айфон,вероятно и част от сони,так че не може да ме обидиш.Иначе относно теста от ютуб,единственото,което трябва да промени е натиска с тестването с ръцете.Едва ли може да е 100 % достоверно,въпреки и да не е умишлено.
  BANANA_18
 • Не мога да взема страна в спора, понеже в живота си спазвам правилото да не се бутам там, където двама си ги мерят. Хуйвея е безспорно по-доброто. Цената му говори за това. Батерията е 4000 милиампер часа Аз обаче бих предпочел Mate 9, понеже струва 825 лева + доставка. Mate 10 про е ъпгрейт на Mate 9. По-добър е, но разликата между двата е не толкова голяма в характеристиките, но голяма в цената. https://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-Mate-10,Huawei-Mate-9/phones/10599,10279 , http://allgsm.eu/huawei/61-315-huawei-mate-9-dual-sim-64gb-4g.html
  Gacony
 • Така или иначе ще ни итрият постовете качвам тук за последно . RAW форматите ми са по 20-30 мб,но не снимам на про режим и не обработвам. http://dox.bg/files/dw?a=fb297d7600
  BANANA_18
 • Да, защото намерих една снимка 9 МВ и мислех, че ще стане, но не можа да се качи. Твоите колко МВ са от мейта? Питам напълно сериозно.
  Spikul
 • Аз български разбирам,ама ти си написал,че трудно се качват там,а не че не може...
  BANANA_18
 • Ти български език разбираш ли? Не дава да кача снимки с размер над 10 МВ. Има си облаци за тази работа. Ще кача там ако трябва. Твоите снимки какво има да се зуумват като са 2 МР? Как да ги кача, като не дава? По-късно ще пробвам през Imgur.
  Spikul
 • Качвайте си снимките в съответната тема - дал съм линк, нищо че си има търсачка. По-късно ще почистя темата, че сега съм на работа.
  Ванката
 • Сега и плочата взе да сменяш.Качи да видим де.Трудно се качвали...Ами качи ги на същото място да е честно.Ако искаш кажи къде да кача другаде,щото гледам,че си човек на фактите,а един факт от теб не видях,освен,че сони са голям производил на телевизори...
  BANANA_18
 • Точно това очаквах - снимки на тъмно с 2 МР. Дай да в пълна резолюция. Снимките ти не са лоши, но недей да си мислиш, че са топ. Наистина ли смяташ, че Huawei може да се сравни със Sony като бранд? Напиши в уикито и виж коя компания, колко струва. П.п: Ванката е прав, има си тема за това. Сега малко трудно качвам снимки, защото са по 10 МВ. Може там да започнем пак да качваме, но както казах, снимки от по 10 МВ трудно се качват и за това не съм качвал там от 1020 и 950. Същата работа сега е и със сонито.
  Spikul
 • То има такава тема http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/465809/снимки-от-смартфона .
  Ванката
 • Да направим тема за снимки тогава.Точно това сони има слаба камера,като изключим слоу моушъна.Иначе ако не знаеш и айфона е китайски или и той не е достоен на сонито?Така че от китайско до китайско има разлика.Както и сам си разбрал от японско до японско също има разлика... И до колкото разбирам сони също разработват и в Китай,така че може да и да е от там. Относно обидите и подигравките те са само по форумите.Приятелите със самсунзите и айфоните като видят телефона и все едно на бебе си дал играчка-не можеш да си го вземеш. Дори не съм ги обработвал,за да премахна дребните недостатъци.Защо не качиш да видим? Ако искаш даже,дай снимка,кажи къде е правена и аз понеже много пътувам ще опитам да снимам същата. [IMG]http://i67.tinypic.com/n3ngom.jpg[/IMG] [IMG]http://i67.tinypic.com/2rfzsbc.jpg[/IMG] [IMG]http://i63.tinypic.com/20uopd1.jpg[/IMG] [IMG]http://i66.tinypic.com/2qx87zc.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.tinypic.com/2ighchy.jpg[/IMG]
  BANANA_18
 • [b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
  LegolasElf10
 • Ти колко снимки направи със сонито, че си така категоричен? Дай да направим една тема и да сравним снимките, искаш ли? Пък чипа на телефона ти още сега отстъпва на стария 835, какво остава на 845. За теб сонито може да е най-грозния телефон, но не си ми го купил ти, нали? Вече клоним към безсмислен спор, в който свободните съчинения вземат връх. Но е важно да си вярваш, че имаш ултимативния телефон и той е китайски (yes)
  Spikul
 • Даже и на зуум сонито не може да го докара.А във чипа на хуавея има много повече потенциал.Ще е актуален дори когато излезе андроид 9.Ако сега е наравно с най-добрите,тогава ще е стъпка напред заедно с още 1-2 чипа.По принцип дизайна на телефоните е до вкус,но докато за мейта е спорно дали е най-красивия,то поне за това сони е сигурно,че е най-грозния.Бързото зареждане е най-бързото.Дисплея на параметри може и да не е като 4К,но реално не отстъпва на самсунг,а дори и не розовее като тяхните дисплеи.
  BANANA_18