Huawei организира работилница за създаване на уникално онлайн съдържание

Huawei организира работилница за създаване на уникално онлайн съдържание

Като част от събитията, с които отбелязва премиерата в България на смартфона nova 5T, Huawei организира работилница по „креативно себеизразяване“. По време на нея присъстващите ще получат съвети за създаване на уникално съдържание, което е предназначено за споделяне в онлайн среда. Събитието ще се проведе на 14 ноември от 17 часа в Worky Coworking & Coffee в София.

Лектори на работилницата ще са влогърът и режисьор Крис Захариев, който ще сподели какви са тайните и тенденциите в създаването на успешно видео съдържание, и модният и рекламен фотограф Virginia Y, която ще разкаже за своя опит в създаването на автопортрети.

Huawei nova 5T разполага с IPS екран с диагонал 6.26 инча, резолюция Full HD+ и отвор в екрана, в който е поместена 32-мегапикселовата селфи камера. Сред останалите основни параметри са флагмански чипсет Kirin 980, 6GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 3750 mAh, която поддържа технология за бързо зареждане при 22.5W. Смартфонът включва и технологията GPU Turbo 3.0, която оптимизира производителността му при някои игри.

Основната камера на Huawei nova 5T е четворна и се състои от 48MP сензор с бленда f/1.8, 16MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти. Налични са познатите ни технологии с изкуствен интелект за разпознаване на сцени и настройка на параметрите на заснемане, както и познатия ефективен нощен режим. В софтуерно отношение се разчита на Android 9 Pie с EMUI 9.1, включваща достъп до всички услуги и приложения на Google.

Препоръчани оферти