Huawei P20 Pro с награда за най-добър смартфон от Европейската хардуерна асоциация

В началото на месеца Европейската хардуерна асоциация обяви победителите в четвъртото издание на Европейските хардуерни награди. Те отличават най-добрите продукти на европейския пазар в 42 категории електронни устройства и хардуер, включително смартфони, носими устройства и компоненти за персонални компютри, и отразяват мнението и избора на 100 редактори от специализираната преса от цял свят.

За нас интерес представлява категорията за смартфони и в нея първото място е за Huawei P20 Pro. При останалите мобилни устройства Samsung SSD T5 е с награда за най-добро външно устройство за съхраняване на данни, HTC Vive Pro е с награда за VR продукт, Lenovo ThinkPad X1 Carbon е определен за най-добър лаптоп, Acer Switch 7 Black Edition е най-добър хибриден лаптоп, Asus ROG Zephyrus GX501VI е най-добър геймърски лаптоп, а iPad Pro е най-добър таблет.

Наградата за най-добро носимо устройство отива при Apple Watch Series 3. Иначе асоциацията е основана преди 4 години от Hardware Upgrade (Италия), Geeknetic (Испания), PurePC (Полша), KitGuru (Обединеното кралство), HardwareLuxx (Германия), Hardware.Info (от страните на Бенлюкс), Lab501 (Румъния), CowCotLand (Франция) и SweClockers (Швеция), които имат общо над 22 милиона читатели на месец.

Пълен списък с наградените продукти има тук.

 • Ами,например защото наградата е за най-добър телефон на 2018та. Тя 2018та е тепърва в средата. Някак нее редно да оценяваме след 1 година, тази годишните устройства на Епъл и Самсунг. Тоест да оценяваме през 2019та, устройствата от 2018та. Те ще са със актуалния хардуер за тази година, а до тогава ще са излезли устройства с актуалния за догодина хардуер - Снапдрагон 855,дай-боже 80-10гб рам и тн...
  stankovraca
 • защо да е пропаганда? наградите са за вече излезнали устройства, а не какво се чака от Самсунг или Епъл. След 1 година ще оценяват техните флагмани..
  maxito2
 • Е все пак и добрите хора от Mobile Bulgaria трябва да отидат на море това лято. :D Явно едно известно време всяка трета статия ще е реклама на Хубавей. ;)
  foxfury
 • Нее ли много рано да броим пилците. Още повече, чакаме флагман от Samsung, Apple, че също и Mate 20 pro от Huawei. Наистина се прекалява с тая пропаганда.
  stankovraca
 • Някой да отвори прозореца, че усмърдя на реклама... (no)(no)(no)
  Blue Sky