Huawei се заяде с Galaxy Note9

От известно време Samsung има навика да се закачат с конкуренцията, като най-чест обект на заяжданията им е Apple. Сега корейците сами станаха жертва на подобна заигравка от страна на Huawei. Китайската компания публикува в своя официален профил в социалната мрежа Twitter статус, който недвусмислено препраща към Galaxy Note9 като намеква, че фаблетът в действителност не е чак толкова сериозен ъпгрейд спрямо предходното поколение. От Huawei подчертават, че представеният през март P20 Pro е представлявал голям скок напред, и обещават същото да се случи и с очаквания през есента Mate 20 Pro.

Източник: Twitter

 • Моята сага свърши. Не съм маймуна и мразя някой да ме прави на глупав. За това, току що купих P20 pro, защото и LG G7 няма в Теленор. Поне в близките години аз Самсунг няма да си купя с тази тъпня, която уж трябваше да върне купувачите към Ноут серията. Не ми пука дали Самсунг България само са виновни, но все пак са назначавани с одобрението на корейците. Като видях във фейса колко хора са отблъснали с фалшивата си кампания, явно не съм единствен. Е, нали ще си получат коледните бонусчета, какво да се напъват?
  Spikul
 • Колега не се нерви толкова :), аз си направих пре ордъра още на 9.08, а ми се обадиха вчера на 15.08. Имай в предвид, че има огромен интерес към телефона и затова се бавят с обажданията. Във Виваком е малко по ниска цената, но там плана е с няколко лева на месец по скъп, като тотал за 24 месеца почти няма разлика. Днес за късмет в офиса имаше представител на Самсунг и успях да си поиграя малко с телефона, допадна ми и не мисля да се отказвам от поръчката. А на тази цена с предварителната поръчка, близките 6 месеца едва ли ще можеш да го вземеш толкова евтино.В крайна сметка сам си преценяваш гуми или телефон, или и двете. В офисите не знаят нищо, защото цялата кампания е единствено и само он лайн...Аз понеже искам да взема 2 броя, но от Теленор на ЕГН дават по една бройка. Питах няколко пъти във форума, дали някой е преподписал на Виваком да ми каже дали може със запазване на плана или със скрит план, но никой не е отговорил.
  sstamov77
 • Аз направих преордър към Теленор на 10.08 и на 14.08 ми звъннаха от номер +35989123 за уточняване в кой град и магазин на оператора да ми го изпратят. Друг въпрос е, че в последните 1-2 дена почнах да се разколебавам, защото плановете им в момента са куци, с малко интернет. Проверявах каква отстъпка ще получа извън 400 лв за върнат Ноут 4 и се оказа до 81,90лв.
  gog88
 • Всичко си е както трябва, имам две карти и оставям всеки месец по 200 лева при тях. Все пак не си купувам бъбрек, а се касае за някакъв си телефон. Просто накрая ще взема едно LG G7 и Самсунг ме губят като клиент. То и операторите са ме изгубили, но няма как да се прехвърля на чужд оператор.
  Spikul
 • Виж да не е влезнал във спам папката имейла. В други форуми пишат, че до няколко часа получават имейл с потвърждение. Другия вариант е може би да не отговаряш на условията на промоцията. Договора ти да не е изтичащ, данните за апарата, който връщаш да не са коректни...
  iWolff
 • Е, от миналата седмица до сега доста пъти съм проверил пощата си, дори и сега. Та на мен лично ми мина всякакъв мерак за Note 9.
  Spikul
 • Не се обаждат, а пращат имейл с потвърждение. Проверявал ли си си пощата, с която си се регистрирал за изпращане на заявката?
  iWolff
 • Защото при Виваком беше 100-на лева по-евтино. Иначе в Теленор го поръчах миналата седмица, но ни вопъл, ни стон, а уж пише, че трябва да се обадят за доуточняване на доставката. В магазина пък мълчат като пукали. Започвам да намразвам Note 9. Ако това е промоция, здраве му кажи. Май целта на операторите е клиентите да намразят Самсунг. На път са да го постигнат.
  Spikul
 • A защо изобщо трябва да сменяш оператора, нали при теленор можеш да си го вземеш кеш?
  board
 • Да, ама не. Оказа се, че и кеш не мога да си го купя, защото като нов клиент нямам право на нищо. Да живее българския бизнес (woo) Наистина нямам думи колко сме зле във всяко едно отношение.
  Spikul
 • @Spikul Кредитна карта (нормална, от банка)? Купуваш си и гуми и телефон, после си оправяш дупката в бюджета както и когато прецениш.
  npet
 • [Quote]И това го мислих, но за тези 750 лева съм планирал да си купя нови гуми Бриджстоунки 17-ки.[/Quote] Пари за гумите ще изкараш. 750 лв не са нещо трудно достижимо, но Note9 за 750 лв няма да намериш след кампанията и на най-високия план.
  Ванката
 • Тия мизерници сами си правят театър (woo) Сами си задават въпроси и сами си отговарят :D Намерили с кой да се сравняват(woo) Първо да намерят начин да махнат веждичката и тогава да плямпат:D
  Legolaself01
 • Темата е дълга и широка, но е факт, че за циганизацията си плащаме ние. Смея да твърдя, че съм навътре в правната материя и съм работил доста такава работа и за това знам, че основна вина за пълната безнаказаност и паразитния начин на живот на циганите се налага от ЕС с абсурдните им евродирективи. Важно е да сме живи и здрави. Сега жената се е навила за този Ноут и май ще се принудя да и го купя кеш. Все пак 750 лева няма да ме съборят :D
  Spikul
 • Не че оправдавам някой оператор, но такава ни е държавата. Това с 6 месеца лизинг го измислиха преди няколко години. Лично съм свидетел как по заложните къщи имаше много таблети и лаптопи от оператори, взети на лизинг. Имаше и случаи когато влиза „българин” и му дават лизинг. Влиза мургавелка, и му отказват. И веднага се оплакваха (да не казвам къде), че им нарушават правата. Май някой оператор щяха да го глобяват точно за такива практики. И операторите се принудиха да се защитят. По едно време даваха устройства на доста прилични цени. И тръгнаха да ги съдят, май Ментел беше, за нелоялна конкуренция. И някаква глоба май им бяха сложили. Не можело да предлагат устройства без пари. --- И стигнахме до сегашното положение, никакъв „гювеч”.
  StefiMo
 • И това го мислих, но за тези 750 лева съм планирал да си купя нови гуми Бриджстоунки 17-ки. Яд ме е, че у нас няма никаква политика за нормални услуги, всички се оправдават, че циганите не си плащали лизингите, все едно аз съм виновен за това. Просто ми паднаха за пореден път в очите и не мисля да им пълня гушите. Ако някой иска да се възползва от тази промоция, може да се разберем за цената на Note 3 като да ми пише на лични. Аз нямам намерение повече да се разправям с тъпаци.
  Spikul
 • Просто вземи кредит от банка, плати телефона кеш възползвайки се от отстъпката и си изплащай лизинга към банката.
  board
 • Аз пък не виждам логика в това да мога да си взема Note 9 от тях на изплащане през TBI, а да не мога да се възползвам от връщане на стар Ноут, който да приспаднат към лизинга ми. Та нали идеята е да привличат нови клиенти? С какво ще ме привлекат, че не мога да се сетя?
  Spikul
 • Теленор и те искат 6 месеца, за Ноута обаче, няма как да стане при тях с лизинг, за отстъпката само кеш става... Само се чудя при Виваком как ще стане номера хем скрит план, хем телефон. Стандартните им оферти са убийствено зле и не бих подписал на тях. В сайта обаче предлагат само тях...Общо взето сме най-набутани. Хвърлих един поглед за Италия и Испания, там за стар Ноут 8 дават около 500 евро. Отделно имат и безлихвен лизинг.
  sstamov77
 • Е те няма как да знаят, че наистина ще я плащаш. Да, губят, но пък всяко бизнес решение си е с определен риск. И те си решават колко да поемат спрямо това как са се държали повечето хора и колко са били честни. И доколко биха могли да си вземат парите при проблем, което не винаги е лесно.
  tzincbg