Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София

Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София

Huawei обяви, че организира пътуващо изложение в най-големите български градове, за да демонстрира пред потребителите възможностите на новите модели Mate 10 Pro и Mate 10 lite. Желаещите да изпробват способностите на новата серия Mate имат възможност да се запознаят с функциите на интелигентната камера на Mate 10 Pro, двойната селфи камера на Mate 10 lite и ще получат съвети как да заснемат впечатляващи снимки. Експертите на Huawei ще обяснят и как изкуственият интелект в Mate 10 Pro помага за различни задачи. На място ще бъдат демонстрирани още водоустойчивостта на Mate 10 Pro и неговата възможност за връзка с телевизор или монитор.

Графикът на Huawei Roadshow е следният:

Бургас
Galeria Mall, Ниво 0 до магазин Adelly, 07 – 10 декември от 11:00 до 21:00 ч.

Варна
Grand Mall Varna, Ниво 0 до информация, 07 – 10 декември от 11:00 до 21:00 ч.

Пловдив
Mall Plovdiv, Ниво 0 до Telenor, 12 – 17 декември от 11:00 до 21:00 ч.

София
Ring Mall, Ниво 0 пред Via Stil, 12 – 17 декември от 11:00 до 21:00 ч.
The Mall, Главен вход Ниво 0, 26 – 30 декември от 11:00 до 21:00 ч.
Paradise, Ниво 0 до VIVACOM, 18 – 24 декември от 11:00 до 21:00 ч.
Mall Sofia, Ниво 0 до Telenor, 18 – 24 декември от 11:00 до 21:00 ч.
Serdika, Етаж 1 пред “Технополис”, 26 – 30 декември от 11:00 до 21:00 ч.

 • Някой беше ли да хвърли един поглед вече?
  BANANA_18
 • Всеки има право на мнение, но не и да реве като посрано бебе "това не ми харесва щото не е любимата ми марка"- овцете имат право да стоят в кошарата, да ги стрижат и да блеят доволно или рискуват да ги заколят. И ти нямаш право да лъжеш хората, но го правиш- внимавай занапред щото на лъжливите копеленца редовно им чупят краката, все пак трябва да се спазва онова за лъжата и късите крака... [Quote]Apple НЕ е рекламирал в БГ и няма да рекламира, а всичко, което виждаш като реклама е на различни premium reseller-и, authorised reseller-и и т.н.[/Quote] Сега искам да обясниш как така Епъл НЕ рекламира и НЯМА да рекламира в БГ след като по нашите ТВ съм виждал поне 100 пъти ТАЗИ реклама: https://www.youtube.com/watch?v=k0DN-BZrM4o Кой плаща излъчването не е важно- това видео е СОБСТВЕНОСТ на Епъл и излъчването му се прави само с одобрение и най-вече по заповед от Щатите. Същата реклама се въртеше като замаяна по телевизиите из цяла Европа- как така САМО тук това НЕ Е реклама на Епъл?
  list
 • Грамадна работа, цели телевизори са :S
  hello moto
 • [Quote]що си ревнал като поредния пикльо? [/Quote] хахаха Мисля, че след тези епитети по-нататъшните опити за нормална комуникация във форума биха била безпредметни :D
  Blue Sky
 • [Quote]Тя рекламата по ТВ е на Мтел и показват Айфон 8 ![/Quote] ... и когато Мтел продава Айфон Епъл не печели нищо?
  mobili
 • Тя рекламата по ТВ е на Мтел и показват Айфон 8 !
  ilchev_n
 • Телефонът на картинка е великолепен, ще ми е интересно и на мен да го пипна :) А иначе рекламата е велико нещо! Не е нужно да се прекалява, както казва човека над мен, но в точния момент ти обръща погледа. Последно ме впечатли Моторола след поредния дебилизъм на самсуняците: https://www.youtube.com/watch?v=Dw7verGkl5c Жалко само, че първата Моторола в живота ми дойде с дефект миналата седмица :D
  arakchiev
 • Колега, в голяма грешка си. [Quote]тази година се съдраха да рекламират САМИЯТ ТЕЛЕФОН по разните ТВ[/Quote] Apple НЕ е рекламирал в БГ и няма да рекламира, а всичко, което виждаш като реклама е на различни premium reseller-и, authorised reseller-и и т.н. Човека изразява мнение, не може ли да има различен вкус от вашия? Разликата в маркетинга на Samsung и Huawei е огромна, а това няма общо с факта дали един човек харесва дадена марка или не я харесва.
  algor
 • Значи рекламите на Самсунг не са ти проблем, но на китайците са ОГРОМЕН проблем- аман от двойни и тройни стандарти... Разбирам да лъжат и да недоволстваш, че пробутват боклуци с тези реклами ама устройствата са си ОК- що си ревнал като поредния пикльо? И си в грешка за Епъл, техните реклами са най-масови- само трябва да се огледаш. Досега да си виждал реклама на айфон върху цяла сграда- изключително рядко, но тази година видях поне 200 (ДВЕСТА) такива реклами из Европа, включително и в БГ. От години не бях виждал реклама на новият айфон по наша ТВ, все бяха реклами за офертите на операторите- тази година се съдраха да рекламират САМИЯТ ТЕЛЕФОН по разните ТВ... Щом са стигнали до там да плащат за реклама в БГ където я продадат официално 1000 телефона, я не значи нещата са много зле.
  list
 • [Quote]Ами отиди на 2 лекции в произволен университет и ще ти се изясни много бързо простата истина- рекламата продава.[/Quote] Разбира се, че трябва да си рекламират продуктите, но по мое мнение го правят доста агресивно. Получава се обратен ефект. [Quote]Да виждаш реклами на ЛГ, Сони и НТС- не виждаш такива, нали? Е, те и телефони не продават много- познай що[/Quote] То и iPhone няма кой знае какви реклами, само като излезе нов модел казват това е новият модел и дотам, ама нещо не се оплакват от продажби :D
  Blue Sky
 • След такава тирада очаквам да покажеш 2-3 свои идеи за различен и нов дизайн на един телефон- ти си на ход, покажи ни нещо уникално което не е копирано и няма заемки от досегашни телефони. Да ти припомня само, че смартфони има от много години, излезли са хиляди модели и всички следват една обща линия "правоъгълник с голям екран"- много ми е интересно какво ново и невиждано ще измислиш...
  list
 • Тъжното е друго. Никой не е прочел първото правило на рекламата – „Външният вид продава стоката”. Трагичното е точно това, хвърлят се колосални суми за промяна на съдържанието, а външния вид си е същия. Отнася се за всички, без изключения. Хуавей има тази възможност да отдели точно средства за това, но него прави. Година след година, копират външния вид на поредния айфон, и въобще не осъзнават, че това означава само едно, ние сме вторите след оригинала. Ето новият, пак щял да копира текущия Х. Смешно и трагично е. Почти съм сигурен, че отделите им, за хардуер и дизайн, са много по-големи от тези на ейпъл. Просто Хуавей работи в толкова много направления на тема хардуер и комуникации, че няма й база за сравнение. Толкова никой не разбира, че достатъчно е да сменят външния вид, при същото съдържание, и ще продават, като нов продукт. Всички тъпо и упорито ровят дъното, слагат 1000GB памет, 1000 ядра процесор, и други подобни, а външния вид си е същия. И се чудят защо интереса към устройството затихва бързо, и потребителите изчакват следващия модел. Оня ден пишеше, че вече количествата към доставчиците за новия Х се намаляват за пореден път, а беше опит за нещо лееееко по-различно. И това колко, 1-2 месеца след пускането в продажба. Но темата е за Хуавей, и за това няма да пускам линкове. Ето малко обобщена информация за Хуавей, от обща култура който го интересува. https://3dnews.ru/962548
  StefiMo
 • [Quote]Мен пък вече ме дразни агресивната маркетингова политика на Huawei.[/Quote] Ами отиди на 2 лекции в произволен университет и ще ти се изясни много бързо простата истина- рекламата продава. Да виждаш реклами на ЛГ, Сони и НТС- не виждаш такива, нали? Е, те и телефони не продават много- познай що ;)
  list
 • Мен пък вече ме дразни агресивната маркетингова политика на Huawei. Преди бяха симпатична компания, а последните 2 години се рекламират навсякъде - билбордове, молове и къде ли не още. За мен това е отблъскващо. (no)
  Blue Sky
 • Аз си го купих Mate 10 Pro с 360 градусова камера която е подарък към телефона.Не от България от Норвегия.Само едно ще ви кажа всеки лев който съм дал за телефона си заслужава.
  toti74
 • Имах удоволствието преди няколко дни да разцъквам телефона, и мога да кажа само една дума за него. Уникален!!! Много бърз, страхотни цветове и супер компактен. Не можах да си поиграя с камерата по-обстойно, защото ми беше неудобно (и други искаха да го разгледат), а и аз не си падам фотограф. Скоро ще пускам комбинирана услуга ТВ + мобилна услуга за майка ми, но за съжаление няма да се възползвам от възможността да си го купя, защото имам две други належащи покупки преди коледните празници. Иначе това беше изборът ми за нов смартфон, за следващите две години.
  Ванката
 • Телефонът е хубав, но е почти на цената на Note 8. Лично аз ще изчакам да видя какво ще предложи S9 и Nokia 9, защото за сега според мен SD и Exynos са по-добрите процесори. Единственото, което чакам е читава поне 20МР камера, каквато имам на дъртата 950-ка.
  Spikul
 • Аз си го купих Mate 10 Pro с 360 градусова камера която е подарък към телефона.Не от България от Норвегия.Само едно ще ви кажа всеки лев който съм дал за телефона си заслужава.
  toti74
 • Аз си го купих Mate 10 Pro с 360 градусова камера която е подарък към телефона.Не от България от Норвегия.Само едно ще ви кажа всеки лев който съм дал за телефона си заслужава.
  toti74
 • Може ли да споделиш повече впечатления защото и аз съм се насочил към него но никъде не успях да намеря мострена бройка за да я тествам въпреки че раздават рекламни брошури (Виваком, Технополис)
  Geonov