Huawei Watch GT 2e е по-спортен вариант на Watch GT 2

Huawei Watch GT 2e е по-спортен вариант на Watch GT 2

Заедно със серията смартфони P40, Huawei представи и новата по-спортна версия на часовника Watch GT 2 - Watch GT 2e. В основата си това е 46-милиметровият вариант на познатия ни модел GT 2 и като такъв разполага със същия AMOLED екран с диагонал 1.39 инча и резолюция 454 x 454 пиксела.

Моделът използва чипсет Kirin A1 и предлага до две седмици издръжливост с един заряд на батерията или 30 часа при продължително използване на GPS за проследяване на тренировки. Часовникът разполага с 4GB памет за файлове, която може да бъде използвана за съхранение на музика. Липсват обаче микрофон и високоговорител за провеждане на разговори.

Watch GT 2e е с малко по-дебела рамка от Watch GT 2, като общите размери са 53.0 x 46.8 мм, а хардуерните му бутони са правоъгълни. Конструкцията, която е изработена от неръждаема стомана, е в комплект с нов тип каишки в няколко цвята. Те имат отвори за по-добро дишане на кожата.

Моделът е с рейтинг на водоустойчивост 5 ATM и може да проследява разнообразни тренировки, включително плуване, тичане, катерене и др. Вграденият SpO2 сензор дава възможност за изчисляване на стойностите на кислород в кръвта. И тук се отчитат нивата на стрес с препоръка за упражнения за дишане, които действат успокояващо. Разбира се, той може да следи и качеството на съня.

Huawei Watch GT 2e ще се предлага с каишки в черен, червен, зелен и бял цвят с цена 199 евро. Компанията анонсира и нови цветови варианти на Watch GT 2 42mm във Frosty White и Chestnut Red, които струват 229 евро. Все още не разполагаме с данни за това кога ще са налични новите устройства.

Източник: Huawei

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция